Koju ste igru nedavno kupili?
- frle
- Reactions:
- Ima zahvala: 29 puta
- pohvaljen: 262 puta
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
Konačno nabavio mulitplayer ekspanziju za Star Wars the Card Game, Balance of the Force. Od 12 mjeseca u prodaji, ali tek nedavno došlo na bookdepo.
Proširenje omogućuje da jedna osoba igra sa super deckom protiv dva ili tri normalna decka. Svaki super deck ima svoju temu - Dark side mora sagraditi Deat Star II i eliminirati Light side igrače, koji pokušavaju zaustaviti izgradnju. A u Light side super decku Dark side igrači traže Luke Skywalkera koji se sakriva nakon prve borbe sa Darth Vaderom dok light side mora natjerati dark side da potroši sve karte tj resurse za potragom.
Proširenje omogućuje da jedna osoba igra sa super deckom protiv dva ili tri normalna decka. Svaki super deck ima svoju temu - Dark side mora sagraditi Deat Star II i eliminirati Light side igrače, koji pokušavaju zaustaviti izgradnju. A u Light side super decku Dark side igrači traže Luke Skywalkera koji se sakriva nakon prve borbe sa Darth Vaderom dok light side mora natjerati dark side da potroši sve karte tj resurse za potragom.
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2396 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:
Uuuu djeluje tematski zanimljivo. Možda se i ja s vremenom navućem na to
.
Pod uvjetom da mi se i mehanika svidi
.

Pod uvjetom da mi se i mehanika svidi

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- Igor
- Reactions:
- Ima zahvala: 196 puta
- pohvaljen: 402 puta
- Kontakt:
Nije Virgin King Eduard već Virgin Queen Elisabeth I ...danas mi se osmjehnula ova preplanula djevojka.

Nakon dugog gledanja iz svih uglova i reviewa a kojih je vrlo malo za ovu izuzetno zanimljivu igru odlučio sam da se ipak dopadamo jedno drugome.Plus ide što je autor ove igre radio na ekspanzijama moje jedine i omiljene igre na kompjuteru - Civilization.Kvaliteta komponenata....oko puca od oštrine.

Nakon dugog gledanja iz svih uglova i reviewa a kojih je vrlo malo za ovu izuzetno zanimljivu igru odlučio sam da se ipak dopadamo jedno drugome.Plus ide što je autor ove igre radio na ekspanzijama moje jedine i omiljene igre na kompjuteru - Civilization.Kvaliteta komponenata....oko puca od oštrine.
17.47 C. KAMIKAZES ATTACK ALONE....
-
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 22 puta
- pohvaljen: 65 puta
- Kontakt:
Jučer mi je došlo Fear and Loathing i True Colors (Netrunner ekspanzija).
- CoxUT
- Reactions:
- Ima zahvala: 20 puta
- pohvaljen: 10 puta
- Kontakt:
Bio u Zadru i odlucio svratiti do Mullera da vidim jel ima Small World. Nije bilo pa uzeo Dixit lol
- thegrey
- Reactions:
- Ima zahvala: 78 puta
- pohvaljen: 204 puta
Vidim, krug fanova VQ raste polako ali sigurno... Welcome!Igor je napisao/la:Nije Virgin King Eduard već Virgin Queen Elisabeth I ...danas mi se osmjehnula ova preplanula djevojka.
- Igor
- Reactions:
- Kontakt:
Bolje vas našao
Nadmašila je očekivanja,nikakvih kozmetičkih dodataka nema u igri ,od najmanjeg do najvećeg ima svoj utjecaj a nekada i presudni....rule book čitam od jučer,ukupno nekih 7 h kao kakvo napeto štivo pisano,vrlo jasno nikakvih nedoumica nemam.Civilization V (kompjuterska verzija) čini mi se sada kao prilično ugrubo urađena igra sa par opcija samo.
...i onda dođe zima,sva užurbanost nestane,sve jedinice se povuku,zima okuje dvorce i more postane olovno sivo (winter phase)

...i onda dođe zima,sva užurbanost nestane,sve jedinice se povuku,zima okuje dvorce i more postane olovno sivo (winter phase)
- Igor
- Reactions:
- Kontakt:
Dobio 30% popusta na nagradnoj igri u Carta Magica pa sam odlučio da uzmem ovu igru koju bi mogli igrati ukućani i poznanici koji nemaju hrabrosti&živaca igrati kompliciranije naslove
Nisam neko vrijeme bio u CM ima dosta novih naslova pa sam tu "ubio" nekih sat vremena u razgledavanju igara i razgovoru sa uvijek ugodnim osobljem.

- Ovi su korisnici zahvalili autoru Igor za post (ukupno 2):
- dgalesic2000 • Valsim
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2396 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:
Predviđam vam sate i sate dobre zabave i strategiziranja uz A Few Acres of Snow
.
I svakako što se tiče tematskog ufuravanja u igru prije partije pogledati ratnu dramu - Posljednji Mohikanac
http://www.imdb.com/title/tt0104691/

I svakako što se tiče tematskog ufuravanja u igru prije partije pogledati ratnu dramu - Posljednji Mohikanac

http://www.imdb.com/title/tt0104691/
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon