Ljudi vole ocjene i možda ne bi bilo loše staviti mogućnost autoru da da ocijenu na kraju, umijesto karakteristika koje će biti izbačene. Mislim da bi bilo preglednije i lijepše kad bi se vidjela brojka a ne zvjezdice.
I još jedna ideja u vezi s time iako ne znam da li je i koliko teško izvedivo. Ideja je iz časopisa Spielbox gdje autor recenzije da svoju ocjenu, ali i drugi autori recenzija također (naravno oni koji su igrali igru u pitanju) uz poneki dodatni komentar. Tako netko tko prati recenzije može pratiti ocjene svog omiljenog autora s kojim, možda, dijeli ukus.
Tehnički, recimo, izvesti na način da registrirani članovi u recenziji mogu odabrati ocijenu i napisati kratak komentar ako žele pa se sve tako unesene ocijene i kratki komentari ispisuju nakon recenzije.
To je, u stvari, dosta slično komentarima na BGG, ali ovdje bi ih, vjerojatn, bilo puno manje i bili bi korisniji. Na ovaj način smo, za početak, riješili problem višestrukih recenzije. Jest da bi neki autor možda htio napisati cijelu recenziju i dati svoje mišljenje, ali ovako bi bar mogao ukazati na ono što se njemu čini drugačije od opisa originalnog autora.
Što mislite?
ocjene na recenzijama
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Re: ocjene na recenzijama
Ako sam dobro shvatio, umjesto dosadašnjih karakteristika koje su još na dnu recenzije (a već su prebačene na opise igara) stavimo nekakvu ukupnu ocjenu autora koja, naravno nema veze s ocjenama ljudi koji ocjenjuju igre. Samo to treba pametno složiti jer će se pojavljivati ocjena kao i do sada koju mogu davati ama baš svi i prikazuje se uz opis igre i ocjena koja bi bila na samoj recenziji, pa bi sve skupa moglo zbuniti ljude. To bi trebalo nekako mudro ukomponirati.joezg je napisao/la:Ljudi vole ocjene i možda ne bi bilo loše staviti mogućnost autoru da da ocijenu na kraju, umijesto karakteristika koje će biti izbačene. Mislim da bi bilo preglednije i lijepše kad bi se vidjela brojka a ne zvjezdice.
Da, trebalo bi biti moguće, dakle ocjene bi bile u komentarima? Moram to par dana prožvakati u mozgu da mi sve malo sjedne kao ideja.joezg je napisao/la: I još jedna ideja u vezi s time iako ne znam da li je i koliko teško izvedivo. Ideja je iz časopisa Spielbox gdje autor recenzije da svoju ocjenu, ali i drugi autori recenzija također (naravno oni koji su igrali igru u pitanju) uz poneki dodatni komentar. Tako netko tko prati recenzije može pratiti ocjene svog omiljenog autora s kojim, možda, dijeli ukus.
Tehnički, recimo, izvesti na način da registrirani članovi u recenziji mogu odabrati ocijenu i napisati kratak komentar ako žele pa se sve tako unesene ocijene i kratki komentari ispisuju nakon recenzije.
Naravno, sve sugestije su dobrodošle, pa da nađemo neki sustav koji će sve zadovoljiti prije nego se bacim u kakvo programiranje...
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw