Legends of Andor

Pitanja vezana uz društvene igre
Odgovori
Avatar
ninomili005
Reactions:
Postovi: 55
Pridružen/a: 10 stu 2013, 21:07
Ima zahvala: 38 puta
 pohvaljen: 101 put
Kontakt:

Legends of Andor

Post Postao/la ninomili005 »

Dragi prijatelji u moru igara, juce sam sasvim neocekivano kupio Legends of Andor igru :D ... Nemam pojma kako se to desilo, ali ipak kupio sam je (od Zupija) :facepalm .. Deluje stvarno fantasticno, bogato sa ilustracijama i definitivno jako interesantno... No interesuje me, dal neko od vas mozda ima nekakvo iskustvo sa pomenutom igrom? I generalno kakvo misljenje imate o samoj igri... Hvala
slika
Avatar
Shich
Redovni član udruge
Reactions:
Postovi: 3587
Pridružen/a: 12 stu 2012, 13:43
Lokacija: Zagreb
Ima zahvala: 1140 puta
 pohvaljen: 1560 puta
Kontakt:

Re: Legends of Andor

Post Postao/la Shich »

I mene zanima kakva su iskustva sa Legends of Andor. Da li ju ima smisla igrati nakon što ju se jednom pređe ili ju je tad najbolje prodati? Ili igrati sa drugom ekipom koja nije upoznata sa razvojem priče.
drwlad
Reactions:
Postovi: 66
Pridružen/a: 30 ruj 2014, 11:43
Ima zahvala: 10 puta
 pohvaljen: 15 puta

Re: Legends of Andor

Post Postao/la drwlad »

I Ninomili? jesi odigrao? ajde koju rečenicu nabaci da vidimo utiske, ja isto razmišljam o Andoru. koliko vidim sa neta se daju skinuti još dodatni scenariji tako da se dogledno može i povećati igrivost, ukoliko je sam sistem igre zabavan
slika
Avatar
ninomili005
Reactions:
Postovi: 55
Pridružen/a: 10 stu 2013, 21:07
Ima zahvala: 38 puta
 pohvaljen: 101 put
Kontakt:

Re: Legends of Andor

Post Postao/la ninomili005 »

Ovako, mene igra nije preterano odusevila. Jako brzo sam je i prodao... Sto se samih komponenti tice one su prekrasne, board je prekrasan, player sheetovi su ljepi ali nekako prazni, a izrada samih heroja i monstera je zadovoljavajuca. Ljepo je osmisljen sistem gde uz igru naucis pravila. Igra nije narocito kompleksna i lako se ulazi u sustinu. U pocetnoj verziji ima 5 legendi koje se po tezini lijepo razlikuju i uz prvo igranje je igra sasvim korektna. E sad dolazimo do najveceg problema same igre, a to je reigrivost. Kad jednom predjes sve legende udjes u mehaniku i onda dolazi do ponavljanja istih poteza u jedan krug i igra izgubi na drazi. To sto igra ima modifikaciju da mozes tezino povecati ne donosi nista samom pristupu igri... Posle odigranih 5 legendi znam, da igru vise nikada nebi stavio na listu za igranje i zato sam je prodao. E sad vidio sam da je doslo brdo dodataka i legendi sto mozda koriguje citavu situaciju, ali licno ja bi igri dao ocjenu 5/10 ( a tome najvise doprinosi izgled same igre i board koji je po meni mozda i najljepsi koji sam ikada vidio). Izvinjavam se na greskama u pisanju, meni je slovenacki maternji.
Ovi su korisnici zahvalili autoru ninomili005 za post (ukupno 2):
burazShich
slika
Avatar
Studioworks
Reactions:
Postovi: 164
Pridružen/a: 02 ruj 2013, 16:57
Ima zahvala: 101 put
 pohvaljen: 210 puta
Kontakt:

Re: Legends of Andor

Post Postao/la Studioworks »

Meni je jučer stigla i ovaj vikend ću je isprobati s ekipom. Bacio sam oko na pravila i pogledao par videa i na prvi pogled mi se čini da jedna legenda traje jako kratko. Onaj legend marker se miče svaki put kad se ubije monster i na kraju svakog turna. Brijem da se dosta brzo dođe do kraja legende... Kakva su vaša iskustva oko toga?
Odgovori

Natrag na “Društvene igre”