Koju ste igru nedavno kupili?
- Noghri
- Reactions:
- Ima zahvala: 223 puta
- pohvaljen: 217 puta
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
Nisam kupio, ali zahvaljujuci predivnim prijateljima moja kolekcija se podebljala za Dixit, Betrayal at the House on the Hill i nekoliko ekspanzija za XWing (Rebel Aces, Imperial Aces, Tie Defender, XWing, YWing i fenomenalan space mat!)!
- Noghri
- Reactions:
- Ima zahvala: 223 puta
- pohvaljen: 217 puta
- Kontakt:
Eh, kad sam dobar covjek hahahaha
Stvarno su super, ne znam sto bih ja bez njih, sad smo na godisnjem pa se mozemo igrati, jucer smo do 4 ujutro Betrayali jedni druge, stvarno je dobra igra.
Stvarno su super, ne znam sto bih ja bez njih, sad smo na godisnjem pa se mozemo igrati, jucer smo do 4 ujutro Betrayali jedni druge, stvarno je dobra igra.
- Nuuq
- Reactions:
- Ima zahvala: 689 puta
- pohvaljen: 895 puta
- Kontakt:
Novi poklon... Gledao sam ovu igru, ali nije izgledala zanimljiva, ali, čini mi se, da bi mogla biti jako jako dobra... Ima li neko iskustva. Bas mi se cini zabavna. 

- Broloski
- Reactions:
- Ima zahvala: 52 puta
- pohvaljen: 197 puta
- Kontakt:
Simpa igra kao malo ozbiljniji filler
- Nuuq
- Reactions:
- Ima zahvala: 689 puta
- pohvaljen: 895 puta
- Kontakt:
Hvala.Broloski je napisao/la:Simpa igra kao malo ozbiljniji filler
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 5 puta
- Kontakt:
Zadnje što sam kupio je Carcassonne Big Box
Preporučujem svima koji želite kupit tu igru ako imate mogučnost, kupite Big Box. Unutra su 2 velike expanzije i svih 6 mini ekspanzija. Sve je odlično posloženo a ima i mjesta za još koji expansion unutra. Kupio na njemačkom amazonu, pravila skinuo na engleskom i imam na telefonu i tabletu.
Preporučujem svima koji želite kupit tu igru ako imate mogučnost, kupite Big Box. Unutra su 2 velike expanzije i svih 6 mini ekspanzija. Sve je odlično posloženo a ima i mjesta za još koji expansion unutra. Kupio na njemačkom amazonu, pravila skinuo na engleskom i imam na telefonu i tabletu.
- feenux
- Reactions:
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 25 puta
- Kontakt:
Ja sam svoj Carcassonne sa ekspanzijama ugrabio na akcijama u Mulleru. Prva dva prosirenja su sasvim dovoljna, a svi ostali dodaci samo produzuju i kompliciraju igru