Zamjena komponenata igara
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 84 puta
- pohvaljen: 49 puta
Zamjena komponenata igara
Dakle jučer je mom prijatelju ispao žuti temple iz Terre Mystice i ne mogu ga nigdje naći. Pošto se radi o generičkom okruglom valjku, zanima me gdje bi ih mogao naći za kupiti. Primjer izgleda, iako mislim da svi znaju na što ciljam :
http://1.bp.blogspot.com/-wH5PVkappoo/U ... stica3.JPG
http://1.bp.blogspot.com/-wH5PVkappoo/U ... stica3.JPG
- joezg
- Reactions:
- Ima zahvala: 24 puta
- pohvaljen: 201 put
- Kontakt:
Re: Zamjena komponenata igara
Ja bih se prvo obratio izdavaču. Oni vrlo često šalju zamijenske dijelove uz plaćanje samo poštarine ili besplatno.
U ovom slučaju, ja bih kontaktirao Feuerland Spiele, a eventualno i Z-Man Games.
U slučaju kad sam sam kriv za gubitak ili oštećenje, obično napišem da mi treba to i to i da sam spreman platiti zamjenski dio i poštarinu, i nikad još nisam platio dio koji naručujem, a tek u par navrata za poštarinu.
Ako ovo ne prođe (a malo je vjerojatno), drvenih djelova ima na spielmaterial.de.
Ovdje je i lista dobavljača s BGG wiki-ja: http://boardgamegeek.com/wiki/page/Gami ... _Suppliers
U ovom slučaju, ja bih kontaktirao Feuerland Spiele, a eventualno i Z-Man Games.
U slučaju kad sam sam kriv za gubitak ili oštećenje, obično napišem da mi treba to i to i da sam spreman platiti zamjenski dio i poštarinu, i nikad još nisam platio dio koji naručujem, a tek u par navrata za poštarinu.
Ako ovo ne prođe (a malo je vjerojatno), drvenih djelova ima na spielmaterial.de.
Ovdje je i lista dobavljača s BGG wiki-ja: http://boardgamegeek.com/wiki/page/Gami ... _Suppliers
Samo da napomenem,s obzirom da sam nedavno narucivala sa spielmaterial.de - ima svega, cca 0.12 eura po komadu, ali min za dostavu je 5eura,sto nije lako natuci ako ti treba samo jedna kucica - plus postarina je par eura,ne sjecam se vise tocno. Mi smo uzeli tri kucice koje smo izgubili iz terre mystice i settlers of catan i po jednu kucicu/grad svake boje kao rezervu i nismo uspjeli natuci 5eura,pa smo uzeli i neku jeftinu igru.
Pa mozda ne bi bila losa ideja ako netko zeli narucivati otamo da se proba dogovoriti s jos ljudi
(Zasad meni ne treba nista,ali skloni smo gubljenju figurica, pa nekad u bliskoj buducnosti mozda i opet narucim)
Pa mozda ne bi bila losa ideja ako netko zeli narucivati otamo da se proba dogovoriti s jos ljudi

(Zasad meni ne treba nista,ali skloni smo gubljenju figurica, pa nekad u bliskoj buducnosti mozda i opet narucim)
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3721 put
- pohvaljen: 3856 puta
- Kontakt:
Evo ja naručio pogubljene dijelove za Stone Age i Cattan. Natrpao dosta rezervnih dijelova i dvije kocke d20 da bude malo preko 5€ ali brate 7€ su mi lupili poštarinu. Tako da to baš i nije najpovoljnija kupnja, ali što ću. Ovo je sam morao uzeti. Rio Grande mi se nije javio za Stone Age a Laser Plus ni nema niš gdje bi mogao posati kao support. Čak im se na webu ni ne spominje da su radili Cattan na rvackom
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
pojasni pa ćemo se možda držati.
Izgubljeni komadi su izgubljeni na DDI-u. Sve smo pregledali i nakon DDI-a u Petrinji i u Puli (pošto između ta dva događanja nisam igrao iste igre) pa ne znam di se točno izgubilo.
Izgubljeni komadi su izgubljeni na DDI-u. Sve smo pregledali i nakon DDI-a u Petrinji i u Puli (pošto između ta dva događanja nisam igrao iste igre) pa ne znam di se točno izgubilo.
- joezg
- Reactions:
- Ima zahvala: 24 puta
- pohvaljen: 201 put
- Kontakt:
Trebao si se obratiti Hans im Glücku za Stone age. To je njihova igra. Još k tome je Rio Grande više ne izdaje, nego ju je preuzeo Z-man za američko tržište.
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
Hans im Gluck na stranici piše da se obratimo publisheru koji piše na kutiji pa sam tako i napravio.
A sad je gotovo. Ionako nisam mogao nabaviti dio za Catan pošto sam uzeo ovaj hrvatski.
A sad je gotovo. Ionako nisam mogao nabaviti dio za Catan pošto sam uzeo ovaj hrvatski.
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
Samo da javim da je stigla moja narudžba iz spielmaterial.de.
Sve na broju i slanje trajalo 11 dana. Možda bi došlo i koji dan ranije da nije bio vikend?
Sve na broju i slanje trajalo 11 dana. Možda bi došlo i koji dan ranije da nije bio vikend?