Star Wars Day - May the 4th be with you - Zagreb
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3721 put
- pohvaljen: 3854 puta
- Kontakt:
Re: Star Wars Day - May the 4th be with you - Zagreb
A još sam te ja htio moliti da poslikaš sina i mene jer mi je krepao mob. Onda bi se vjerojatno i ti podsjetio da uslikaš koju općenito. Ja mogu reći da sam se jako iznenadio što je bilo, po meni, jako malo ljudi ako uzmemo u obzir da se radi o Zagrebu. Stvarno mi je čudo da ima tako malo Star Wars fanova koji se vole i zaigrati za stolom.frle je napisao/la:Nažalost zbog strke i objašnjavanja igra, te vođenja nekih nisam stigao poslikati, grizem se zbog toga i stvarno mi je žao.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 7 puta
- pohvaljen: 15 puta
Po meni je prostor najveći problem, i razlog recimo mog nedolaska u igraonice. Iako Carta Magica ima nešto (bar po meni) bolji prostor od igraonice u Bogovićevoj (malo prozračniji, možda zbog klime), no klupice u Frankopanskoj na kojima se sjedi su koma. Volio bih doći i opet odigrati nešto, ali nemogu cijelo popodne prosjediti na tim klupicama, možda sam jednostavno prestar
Možda bih ipak u igraonici volio vidjeti malo udobnije stolice, možda kakav caffe aparat, da mogu bar popiti kavu ako se već igram 4-5 sati.
Vjerojatno i vrijeme u kojem se održavalo nije baš pogodovalo dolasku; ponedjeljak, radni dan, 16h popodne, tek kad ljudi idu sa posla, a mnogi još uvijek i rade, ako ne računate da je dolazak predviđen samo za mlađu populaciju (studente i školarce) koja je većinom (99%) i bila tamo.
Možda je ovo pogrešno gledanje na stvari iz perspektive malo starije generacije koja bi se tu i tamo odigrala nešto, ali mora uskladiti i posao i obiteljske obaveze, pa to po tjednu predstavlja koji put veliki problem.
Sve u svemu ja sam se zabavio igrajući SW RPG, volio bih da se skupi kakva grupica za igranje istoga (može i Imperial Assaulta), pa ako je netko zainteresiran da nešto dogovorimo imam i jedno i drugo, plus uzeti ću drugi put neki jastučić i termosicu sa sobom

Možda bih ipak u igraonici volio vidjeti malo udobnije stolice, možda kakav caffe aparat, da mogu bar popiti kavu ako se već igram 4-5 sati.
Vjerojatno i vrijeme u kojem se održavalo nije baš pogodovalo dolasku; ponedjeljak, radni dan, 16h popodne, tek kad ljudi idu sa posla, a mnogi još uvijek i rade, ako ne računate da je dolazak predviđen samo za mlađu populaciju (studente i školarce) koja je većinom (99%) i bila tamo.
Možda je ovo pogrešno gledanje na stvari iz perspektive malo starije generacije koja bi se tu i tamo odigrala nešto, ali mora uskladiti i posao i obiteljske obaveze, pa to po tjednu predstavlja koji put veliki problem.
Sve u svemu ja sam se zabavio igrajući SW RPG, volio bih da se skupi kakva grupica za igranje istoga (može i Imperial Assaulta), pa ako je netko zainteresiran da nešto dogovorimo imam i jedno i drugo, plus uzeti ću drugi put neki jastučić i termosicu sa sobom

- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2393 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:
Bio bih i ja došao pa barem s lošim fotićem na mobu da mi nije uletila hitna obaveza kod doktorasadistiko je napisao/la:A još sam te ja htio moliti da poslikaš sina i mene jer mi je krepao mob. Onda bi se vjerojatno i ti podsjetio da uslikaš koju općenito. Ja mogu reći da sam se jako iznenadio što je bilo, po meni, jako malo ljudi ako uzmemo u obzir da se radi o Zagrebu. Stvarno mi je čudo da ima tako malo Star Wars fanova koji se vole i zaigrati za stolom.

Šteta zbog fotki, no barem ste se lijepo zabavili i proveli

@Boros: Bez brige, nisi star. I meni su te klupice dosta neudobne nakon nekog vremena. Vjerojatno zato jer se čovjek nema gdje naslonit pa uspravno sjedit nakon nekog vremena postaje jako zamorno.
Thanks for the info i na savjetima kako poboljšati ugođaj u igraonici

Probat ćemo sredit da se neke stvari i ostvare u dogledno vrijeme

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 49 puta
- pohvaljen: 15 puta
Mene je, dapače, baš iznenadio broj ljudi koji su procirkulirali Cartom za vrijeme trajanja RPG kampanje u kojoj sam i sam sudjelovao. U glavi sam se već ranije pomirio da je ponedjeljak i da je rano, tako da nisam ništa ni očekivao.
Svaka čast organizatorima, muzika i okolni posteri, pa i pokoja majica, zajedno sa maketama poprilično su doprinijeli SW atmosferi.
Što se tiče same kampanje (za početnike) , možda sam na početku i bio malo rezerviran i skeptičan jer nisam nikad igrao D&D, ali na kraju je ispalo pravo ''putovanje'', hvala rebel ekipi i granatama,a i zlom AT-ST walkeru.
Svaka čast organizatorima, muzika i okolni posteri, pa i pokoja majica, zajedno sa maketama poprilično su doprinijeli SW atmosferi.

Što se tiče same kampanje (za početnike) , možda sam na početku i bio malo rezerviran i skeptičan jer nisam nikad igrao D&D, ali na kraju je ispalo pravo ''putovanje'', hvala rebel ekipi i granatama,a i zlom AT-ST walkeru.

- frle
- Reactions:
- Ima zahvala: 29 puta
- pohvaljen: 262 puta
- Kontakt:
Drago mi je da vam je bilo dobro. Ja sam sasvim zadovoljan sa odazivom. U jedno trenutku je sve bilo puno i neki niti nisu mogli igrati. Vecini ljudi sam rekao za nasu facebook skupinu LCG Nights i mogucnosti da dodju svaki ponedjeljak na neko igranje.
Takodjer postoji mogucnost da se sredi prostor za neko igranje nedjeljom, ali o tome uskoro
Takodjer postoji mogucnost da se sredi prostor za neko igranje nedjeljom, ali o tome uskoro

- Studioworks
- Reactions:
- Ima zahvala: 101 put
- pohvaljen: 210 puta
- Kontakt:
Vidim da ste se i vi u Zagrebu lijepo zabavili. Ovaj beginner Star Wars rpg je po meni prava stvar. Kod nas se igrao Age of Rebellion i Edge of the Empire i svi su bili jako zadovoljni. Pravi ulaz u rpg svijet