Turnira u subotu 11. 7. 2015. da ne bi bilo zabune.
Dakle ozbiljna pitanja: stvarno moramo nositi liste za špilove? Ili ih možemo poslati naknadno na mail? Ili bilo kada na mail? Koji mail? Da li treba nekakva pomoć u zadnji čas?
Neozbiljne dileme: tko pije kavu prije turnira i gdje? Imam poriv vratiti se sa već viđenim špilovima, a nisam thegrey - što mi cijelu situaciju čini malo gadnom, i ne znam što da radim? Mislim, nisam igrao mjesecima pa se ni ne sjećam kako špilovi rade, ali to su samo isprike i izlike. OTOH, imam Blue Sun majicu i Blue Sun špli, a želim igrati HB i ne varati Blue Sun - što sada?
Ozbiljno pitanje i neozbiljne dileme oko turnira u subotu
Moderatori/ce: Vicko,Broloski,Share
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 46 puta
- thegrey
- Reactions:
- Ima zahvala: 78 puta
- pohvaljen: 204 puta
Re: Ozbiljno pitanje i neozbiljne dileme oko turnira u subot
He heJobotBobica je napisao/la:nisam thegrey - što mi cijelu situaciju čini malo gadnom

A da navučeš Blue Sun majicu naopako i tako ćeš jedini ti znati da je imaš pa si slobodan igrati bilo kojim deckom??
Za kavu ću možda biti ja, to se čujemo jutro prije turnira, a za ove liste će ti vjerojatno odgovoriti nika ili priest.
- the_priest
- Reactions:
- Ima zahvala: 15 puta
- pohvaljen: 28 puta
- Kontakt:
Ne budemo picajzlili oko super strogog drzanja za vrijeme donosenja decklista, dakle mozete ih poslati na mail [email protected] - mozete linkati preko fb-a, mozete cak i ovdje staviti link, uglavnom da bude dostupno - pobjednik turnira bi takoder trebao biti dostupan za mali interview.
Bili bi samo korektno da ih posaljete u nekom normalnome roku od max 5 dana od odrzavanja turnira, tako da ih mozemo predstaviti uz report cijelog turnira.
Blues Sun ili HB , sta se mene tice taj Blue Sun i Snare su mi jos uvijek urezani u sjecanje pa bi volio vidjeti nesto drugo al drago mi je da ti NBN nije u konkurenciji za corp deck.
Bili bi samo korektno da ih posaljete u nekom normalnome roku od max 5 dana od odrzavanja turnira, tako da ih mozemo predstaviti uz report cijelog turnira.
Blues Sun ili HB , sta se mene tice taj Blue Sun i Snare su mi jos uvijek urezani u sjecanje pa bi volio vidjeti nesto drugo al drago mi je da ti NBN nije u konkurenciji za corp deck.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 46 puta
the_priest je napisao/la:Ne budemo picajzlili oko super strogog drzanja za vrijeme donosenja decklista, dakle mozete ih poslati na mail [email protected] - mozete linkati preko fb-a, mozete cak i ovdje staviti link, uglavnom da bude dostupno - pobjednik turnira bi takoder trebao biti dostupan za mali interview.

Da znam da mogu panično tinkerat do zadnjeg trena.
Ne šalim se ali u stvari razmišljam i o (zabavnom) NBN-uthe_priest je napisao/la:Blues Sun ili HB , sta se mene tice taj Blue Sun i Snare su mi jos uvijek urezani u sjecanje pa bi volio vidjeti nesto drugo al drago mi je da ti NBN nije u konkurenciji za corp deck.

- the_priest
- Reactions:
- Ima zahvala: 15 puta
- pohvaljen: 28 puta
- Kontakt:
Znam taj osjecaj, mozda najbolje od svih
Rekao bih da mi je to vidjeti ali nekako ipak ... ne

Rekao bih da mi je to vidjeti ali nekako ipak ... ne