U svakom slučaju drago mi je da vam se igra svidjela i da sam je uglavnom dobro opisao, dakle nisam nikoga navukao na lošu kupnju

Ne znam ali nije iskljuceno.kockica je napisao/la:To ima veze sa onima koji su prodavali govno bika?stoka je napisao/la:bio je baš članak u jutarnjem o cards against humanity, u stilu da je to nova generacija uber zabavnih party igara...šteta papira...i za igru i za eph medije.
Kriv siVatanen je napisao/la:U svakom slučaju drago mi je da vam se igra svidjela i da sam je uglavnom dobro opisao, dakle nisam nikoga navukao na lošu kupnju
Apsolutno se slažem, to mi je žena prva provalila. No opet, imaš wondere koje imaš, i treba pažljivo planirati koje ćeš iskoristiti u kojem trenu, više me muči branje science tokena kada se dvoumim koji uzeti. Ne znam kako vama, ali nama odu najviše 2-3 tokena po igri. Neki imaju smisla na početku igre (npr. economy ili kako se već zove), a nekima i najavljuješ strategiju protivniku (law ili onaj za military) koji te može pokušati blokirati.Antomon je napisao/la:Što se tiče pobjede na znanosti ili military, stekao sam dojam je bitan izbor wondera isto, što je i logično uostalmo.
A kad pamtim pizdarije.stoka je napisao/la:Ne znam ali nije iskljuceno.kockica je napisao/la: To ima veze sa onima koji su prodavali govno bika?
Nama jako malo science tokena ode tijekom igre, uglavnom jedan, mislim da se je dogodilo jedno da su dva. Imam osjećaj da buraz i ja dosta reaktivno igramo po pitanju science karata, rijetko dopustimo da onaj drugi uzme 2 iste science zgrade.kockica je napisao/la:Apsolutno se slažem, to mi je žena prva provalila. No opet, imaš wondere koje imaš, i treba pažljivo planirati koje ćeš iskoristiti u kojem trenu, više me muči branje science tokena kada se dvoumim koji uzeti. Ne znam kako vama, ali nama odu najviše 2-3 tokena po igri. Neki imaju smisla na početku igre (npr. economy ili kako se već zove), a nekima i najavljuješ strategiju protivniku (law ili onaj za military) koji te može pokušati blokirati.
Čini mi se dosta balansiran i moram priznati da ga uglavnom izbjegavam graditi. Najveći izbor za njega je u 2. doba ali mi je to još prerano za gradit ga, dok u trećem dobu su samo 2 karte na vrhu što jako limitira izbor. Ovaj wonder mi još nije bio faktor za pobjedu ni jednom do sada.The Messe Essen Convention Center is a limited and exclusive Wonder that is added to the 12 Wonders from the 7W Duel game. The completed Messe is worth 2 points at the end of the game.
It also allows the player, in the moment when it's built, to take one card from the topmost row of the drafting structure (the line laying directly on the table), even if the card is still covered, and build it in her own city for free - only paying the price of the wonder.