D&D, Zagreb, početnik traži ekipu
D&D, Zagreb, početnik traži ekipu
Pozdrav.
Kao što naslov kaže zanima me da li ima neka ekipa koja traži igraća ili potencijalnog DMa. Znam da D&D od prije i upoznat sam s osnovama i FR svijetom. U procesu sam čitanja knjiga 5te edicije.
Kao što naslov kaže zanima me da li ima neka ekipa koja traži igraća ili potencijalnog DMa. Znam da D&D od prije i upoznat sam s osnovama i FR svijetom. U procesu sam čitanja knjiga 5te edicije.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 15 puta
- pohvaljen: 1 put
- Kontakt:
Re: D&D, Zagreb, početnik traži ekipu
Evo ubacujem se, isto trazim drustvo za D&D 5e. Procitao sam players handbook i monster manual, bio DM kroz 5 igra cca 15 sati igranja, osim toga nista posebno. Super mi je igra i htio bih neko drustvo koje namjerava igrati duzu kampanju pa ak nekom fali igrac nek posalje pm. U Zagrebu sam
Mozda bi mogli i ovdje napravit neku ekipu za D&D, ja vec imam dvojicu zainteresiranih
Mozda bi mogli i ovdje napravit neku ekipu za D&D, ja vec imam dvojicu zainteresiranih
+1, igrala sam par kampanja u trecoj ediciji i tila bih nastavit s petom. Also Zagreb
Evo i mene zanima ta igra, makar ne znam pravila, silno bih ju volio naučiti i igrati s nekim.Javite mi se pa da i ja budem dio ekipe.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 10 puta
- pohvaljen: 15 puta
Evo već četvoro ste u igri!
To se može tako počet pa još se ubaci jedan ili dvoje kasnije i to je to!
To se može tako počet pa još se ubaci jedan ili dvoje kasnije i to je to!
Nisam bio na forumu vec dugo vremena. Sada sam odigrao nekoliko partija D&D i upućeniji sam u sve pa planiram napraviti grupu u Zagrebu. Ako je tko zainteresiran neka se javi ovdje i PMa me.
Pozdrav,
Mala skupina (Dm+2-3 igrača) traži još par zainteresiranih igrača ( može i Dm, ako netko ima veliku želju
) kako bi zajedno započeli novu kampanju i zabavili se
Također je Zagreb mjesto događaja..
Ako ima zainteresiranih - pm !
Lp
Mala skupina (Dm+2-3 igrača) traži još par zainteresiranih igrača ( može i Dm, ako netko ima veliku želju

Ako ima zainteresiranih - pm !

Lp
Pogledaj inboxFran je napisao/la:Evo i mene zanima ta igra, makar ne znam pravila, silno bih ju volio naučiti i igrati s nekim.Javite mi se pa da i ja budem dio ekipe.

Poslano sa mog S55 koristeći Tapatalk