Dugovječne igre dobre reigrivosti
Re: Dugovječne igre dobre reigrivosti
A jedino Dominion. Igru moš igrat vječno i ima mali milijun kombinacija pogotovo sa jednom-dvi ekspanzije.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
Jel se da nekom opisat dominion ili race for the galaxy malo? Vidim da se igre svima sviđaju, a meni se sama pomisao na igre s kartama ne sviđa. Također na bgg sam vidio da dominion traje 30tak min, a RFG 60 što mi se čini nekako kratko s obzirom da se nekakve civilizacije grade u igri kolko sam skuzio?glasswalker je napisao/la:A jedino Dominion. Igru moš igrat vječno i ima mali milijun kombinacija pogotovo sa jednom-dvi ekspanzije.
Za usporedbu, od igara mi se sviđa power grid, puerto rico, carcassonne, a malo manje alhambra/ticket to ride.
-
- Reactions:
- pohvaljen: 25 puta
- Kontakt:
Obje igre su u bazi sajta:
Race for the Galaxy
Dominion
S obzirom da si upoznat sa Puerto Ricom, mozda ne bi bilo zgorega pogledat San Juan koji je tematski povezan sa Puerto Ricom, a mehanicki sa Race for the Galaxy (jednostavnija preteca iste).
Race for the Galaxy
Dominion
S obzirom da si upoznat sa Puerto Ricom, mozda ne bi bilo zgorega pogledat San Juan koji je tematski povezan sa Puerto Ricom, a mehanicki sa Race for the Galaxy (jednostavnija preteca iste).
- Gordan
- Reactions:
- Ima zahvala: 356 puta
- pohvaljen: 713 puta
- Kontakt:
RFTG ne traje duže od 20min i to ako igraš u 4.. udvoje s iskusnim igračima vjerojatno ne traje duže od 10ak min
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1189 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Ne bih se složio. Mozda to vrijedi kada ga igraš na kompu gdje samo kliketas po kartama na ekranu. Uživo, s pravim kartama, nikad ga nisam igrao brze od 40 minuta, najčešće traje oko 1 sata. To je od prvotnog trazenja startnih svijetova, dijeljenja karata, do krajnjeg brojanja bodova.Gordan je napisao/la:RFTG ne traje duže od 20min i to ako igraš u 4.. udvoje s iskusnim igračima vjerojatno ne traje duže od 10ak min
- Gordan
- Reactions:
- Ima zahvala: 356 puta
- pohvaljen: 713 puta
- Kontakt:
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3721 put
- pohvaljen: 3852 puta
- Kontakt:
Zašto vam je Talisman postao nezanimljiv?smi je napisao/la:Cosmic Encounter ... igrao prekonekoliko raznih inkarnacija, bogme i vise od desetljecha, dan danas jedna od meni jako dragih igara
Talisman ... se isto igrao ko blesav, danas puno manje jerbo je manje vise svima nezanimljiv, vidit chemo sto ce necak mislit kad malo naraste
Ja sam baš slučajno naišao na igru i dosta mi se svidjela onako na prvu.
Pa sam u razmišljanju kad još na proljeće nabavim neke druge koje imaju veći prioritet nabaviti i Talisman pošto nije toliko skup na bookdpository-u.
-
- Reactions:
- pohvaljen: 25 puta
- Kontakt:
Talisman je random. Jako random. Movement na kockice, buljuk deckova s kartama, itd. To mi je u mladjim danima lakse padalo sad vec polako zahtjeva nekakve opijate da bi bilo zabavno.
Edit: sad mi je palo na pamet da je relativno nedavno i kompjuterska verzija izasla, mozda ne bi bilo zgorega prije kupovine to isprobat.
Edit: sad mi je palo na pamet da je relativno nedavno i kompjuterska verzija izasla, mozda ne bi bilo zgorega prije kupovine to isprobat.
- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
Uf da, kada me ide kocka talisman je super.
Jednom cijelu igru nisam uspio se popesti iz vanjskoga kruga. Tada mi je igra prisjela.
(Ovo sam napisao na svom smartfonu vozeći auto. ne pokušavajte to kod kuće!)
Jednom cijelu igru nisam uspio se popesti iz vanjskoga kruga. Tada mi je igra prisjela.
(Ovo sam napisao na svom smartfonu vozeći auto. ne pokušavajte to kod kuće!)