Ima li zainteresiranih da bacimo neki Race for the galaxy turnir?
Osmislit ćemo neki format, ovisno o broju igrača. Preferiram da naglasak bude na 1 na 1 igri.
Ajmo, prijavite se, ljudi!

Moderator/ica: Gordan
Nemam pojma o ovome, samo da kažem da sam oduševljen tvojim nickom!!!Enkidu je napisao/la:Jel misliš na čisto "prijateljski" turnir, ili nešto tipa Magic turnira kakvi su bili kad sam ja bio u srednjoj, di se plaća sudjelovanje u turniru pa se od te love dijele neke nagrade ?
Jer ja nisam igra godinama i godinama pa ne bi ulaga lovu na svoju "vještinu" pa sam isključivo za "prijateljski" meč. A i tako bi se mora podsjetit pravila...
I jel se igra sa ekspanzijama ili ne ?
Jel triba donit svako svoj primjerak ili ne ?
Jel to misliš na idućem druženju u Infozone ili nekad drugo ?
Eto tako, uz par podpitanja ja sam načelno za, pod uvjetom da bude dovoljno ljudi zainteresirano...
Makar nemam šanse za pobjedu...
Nikakva lova, čisto prijateljski. Al san nekako cilja na ljude koji znaju igrat (znači min 150-200 odigranih partija na kontu). Da svaka partija traje do 30min i ne završi s 40 razlike.Enkidu je napisao/la:Jel misliš na čisto "prijateljski" turnir, ili nešto tipa Magic turnira kakvi su bili kad sam ja bio u srednjoj, di se plaća sudjelovanje u turniru pa se od te love dijele neke nagrade ?
Jer ja nisam igra godinama i godinama pa ne bi ulaga lovu na svoju "vještinu" pa sam isključivo za "prijateljski" meč. A i tako bi se mora podsjetit pravila...
I jel se igra sa ekspanzijama ili ne ?
Jel triba donit svako svoj primjerak ili ne ?
Jel to misliš na idućem druženju u Infozone ili nekad drugo ?
Eto tako, uz par podpitanja ja sam načelno za, pod uvjetom da bude dovoljno ljudi zainteresirano...
Makar nemam šanse za pobjedu...