Miševe sam kupio od Antomona, a Trajana i Mysterium s Philiberta

Hahahaha, i još je nisu imali!miljenko je napisao/la:
Nemojte me ništa pitati... Malo po malo, pa još malo da dobijem besplatan šiping... A krenuo samo s jednom igrom koju nakraju nisu imali...
Wooow izašla je već dosad i ekspanzija za Nations. Znao sam za dice verziju, ali ekspanzija mi je totalno promakla.miljenko je napisao/la:Exp za Nations ... Zove se Dynasties. Dobiješ 12 novih nacija i dinastije + još progress kartica i još nekih sitinica...
Theseus exp. daju svaka po jednu novu "rase" za dodati baznoj igri koja ima već 5 "rasa"...
To ti je već stiglo? Tako brzo?miljenko je napisao/la: Nemojte me ništa pitati... Malo po malo, pa još malo da dobijem besplatan šiping... A krenuo samo s jednom igrom koju nakraju nisu imali...
Neće ni saznati ako se ti ne izblebečešmado je napisao/la: To ti je već stiglo? Tako brzo?![]()
I kako je reagirala bolja polovica kad je saznala za ukupni iznos narudžbe?![]()
E ovo kao da je netko mene snimiomiljenko je napisao/la:Neće ni saznati ako se ti ne izblebečeš![]()
Sad će Mislav dobiti srčani, ali BACIO sam kutije od ekspanzija i spremio ih u originalne kutije. Tako da izgleda ko da sam kupio samo dvije igre
.
@ Mislav, bacio sam i inserte i neengleske rulebook-ove![]()
Hahahahamiljenko je napisao/la:Sad će Mislav dobiti srčani, ali BACIO sam kutije od ekspanzija i spremio ih u originalne kutije. Tako da izgleda ko da sam kupio samo dvije igre
.
@ Mislav, bacio sam i inserte i neengleske rulebook-ove![]()