Ja sam u jednom trenutku išao prebrojavati ljude i odustao sam kad sam došao do 40 i nešto... Mislio sam po brojevima prijavljenih i zainteresiranih za event na fejsu da će biti više ljudi nego ikad, i tako je bilo.Gordan je napisao/la:Srića da je Info Zona nabavila sklopive stolice jer inače bismo bili u još većem problemu. Naime, ovako je problem bio samo sa stolovima. A i veći prostor bi dobro došao.
Bilo je dosta novih lica, uključujući i grupicu stranaca kojima uopće nije bio problem ugurat se odvojenu sobicu i na vrlo improviziranoj podlozi zaigrat Ticket sve do zatvaranja. Ako idući put ne iskoristimo i wc za igranje nismo ništa napravili.![]()
Ove boardgame večeri otkad su počele prije pola godine su sve popularnije i popularnije. Ako se ovako nastavi uskoro će se gaming akcija izlijevati na ulicu, sa stolovima i stolicama ispred IZ kao sa onim kafićima na Rivi. A onda će se lokalni narod iz kvarta jednog dana organizirati sa bakljama i vilama i krenuti "spasiti svoj dom" od tog zlog kulta za ispiranje mozga koji je preuzeo njihov kvart i truje umove mladih ljudi...
Meni se zbilja čini da će se prije ili kasnije (i to vjerovatno prije s obzirom na eksponencijalnu progresiju broja posjetitelja) morati naći novi tj. VEĆI prostor. Meni se IZ actually sviđa i nemam nikad nikakvih problema sa parkingom, međutim ova ga je banda jednostavno prerasla.
Ne znam šta je trenutačno sa onim Domom Omladine ili kako se to zove ? To je golema zgradurina sa golemom dvoranom, davnih dana kad sam ja išao u srednju školu sjećam se da su se tamo održavali Tragic the Garnering turniri sa 30-40 ljudi a zauzeli bi samo manji dio dvorane... Kad bi se tamo dalo srediti termin jednom tjedno...