Povoljne igre u Hrvatskim trgovinama.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Re: Povoljne igre u Hrvatskim trgovinama.
Drunter mi doma stoji već mjesecima i nikak da ga odigram 

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Šteta kaj nemrem doći do nekoga u Mulleru za kakvu suradnju. Mi imamo tak lepi prevod Dixita i Carcassonneta, a oni meću onaj sklepani prevod. Ako ima netko nekoga s kime bi se dalo porazgovarati u Mulleru bilo bi dobro po igračeburaz je napisao/la:Danas u Mulleru sam zapazio Drunter und Drüber iliti Wacky Wacky West .. za nekih 170kn
Isto tako sam vidio da su napokon dobili Carcassonne, baznu igru 129kn

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
Odma im možete reći i da bi mogli nabaviti bazni carcassonne, a ne samo ekspanzije.grof je napisao/la:Šteta kaj nemrem doći do nekoga u Mulleru za kakvu suradnju. Mi imamo tak lepi prevod Dixita i Carcassonneta, a oni meću onaj sklepani prevod. Ako ima netko nekoga s kime bi se dalo porazgovarati u Mulleru bilo bi dobro po igračeburaz je napisao/la:Danas u Mulleru sam zapazio Drunter und Drüber iliti Wacky Wacky West .. za nekih 170kn
Isto tako sam vidio da su napokon dobili Carcassonne, baznu igru 129kn
EDIT:
Sad sam pročitao u drugom dijelu foruma da su dobili baznu igru.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Uzeh Genial! (Ingenious) u Mulleru za 200 kuna (Algoritam ima Ingenious za 280 kuna). Igra je odlična za malo cijepanja neurona 

Jel neko zna kaj se desilo s onom striparnicom More Comics? Znam da su oni davno davno imali neke drustvene igre bili a i tamo sam, ko sto reko davno davno, kupovo karte za Magic, a zadnje vrjeme nis o njima se ne cuje.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Di je bila ta striparnica? Ak je to ona u Neboderu na trgu b. Jrlacica, sada se zovu Stripovi2kvadrat (isti je vlasnik), samo se bojim da više nema igara nego su samo stripovi 

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 7 puta
- pohvaljen: 15 puta
Sad su u Preradovićevoj, ali ne sjećam se da sam osim stripova i filmova vidio bilo kakve igre.
A moze bit da nemaju sad vise nicega, al davno davno sjecam se tamo npr Axis and alies-a i tako par naslova, al to je bilo nesto kao prije 8 godina
More Commics su na žalost stara priča. Grof je rekao dobro, sada su to Stripovi na kvadrat...
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1189 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Drinkopoly je na akciji u TisakMediji. Sa 179kn je snižen na 159kn. Prilika koju se ne propušta!
Hoćemo li ikada vidjeti prave društvene igre u takvim maloprodajnim lancima?? Kaj nije jeftinije kupiti gajbu piva ili par litara žestice, pa se napiti, umjesto kupovine te neigre?
Da li bi se uopće isplatio uvoz veće količine neke igre (100, 1000 komada), prevedena pravila isprintana priložiti uz igru, a onda ih prodati tim maloprodajnim lancima? Ili bi neplaćanje brzo priči privelo kraju?
Mislim, lijepo je vidjeti sve veću ponudu igara u CM. Algoritam se isto trudi, makar se igre kod njih nalaze na podu i moraš ih tražiti. Muller, Interspar i drugi veliki centri imaju pokoju igri. Ali brojne trgovine imaju u svojoj ponudi samo dječje igre ili neigre tipa Drinkopoly.

Hoćemo li ikada vidjeti prave društvene igre u takvim maloprodajnim lancima?? Kaj nije jeftinije kupiti gajbu piva ili par litara žestice, pa se napiti, umjesto kupovine te neigre?

Da li bi se uopće isplatio uvoz veće količine neke igre (100, 1000 komada), prevedena pravila isprintana priložiti uz igru, a onda ih prodati tim maloprodajnim lancima? Ili bi neplaćanje brzo priči privelo kraju?
Mislim, lijepo je vidjeti sve veću ponudu igara u CM. Algoritam se isto trudi, makar se igre kod njih nalaze na podu i moraš ih tražiti. Muller, Interspar i drugi veliki centri imaju pokoju igri. Ali brojne trgovine imaju u svojoj ponudi samo dječje igre ili neigre tipa Drinkopoly.