Šta ste zadnje igrali?
- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
Re: Što ste zadnje igrali?
Jučer smo započeli Twilight Imperium po prvi puta, i ja sam morao napustit bojište kada sam skužio koliko je komplexna igra 

- thegrey
- Reactions:
- Ima zahvala: 78 puta
- pohvaljen: 204 puta
Jučer odigrali Twilight Imperium. University of Jol-Nar je zasluženo unijelo red i prosperitet u galaksiju 

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Ingenious, Pandemic, Dixit, Bohnanza i Potion Magic
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
Princes of florence... nije me se baš dojmila, vjerojatno jer sam još uvijek pod utjecajem caylusa koji mi je vrh.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Odigraj je par puta, dok ne pohvataš sve "konce"AlphaScorpii je napisao/la:Princes of florence... nije me se baš dojmila, vjerojatno jer sam još uvijek pod utjecajem caylusa koji mi je vrh.

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
-
- Reactions:
Sigurno ću je još igrati, ali ne sviđa mi se baš sami mehanizam igre...grof je napisao/la:Odigraj je par puta, dok ne pohvataš sve "konce"AlphaScorpii je napisao/la:Princes of florence... nije me se baš dojmila, vjerojatno jer sam još uvijek pod utjecajem caylusa koji mi je vrh.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Što te konkretno smeta? Širina mogućnosti kombiniranja, licitiranje, previše svega...?AlphaScorpii je napisao/la:
Sigurno ću je još igrati, ali ne sviđa mi se baš sami mehanizam igre...
-
- Reactions:
Ne, meni se baš obratno čini... premalo taktika i kombinacija. Nekako mi se čini da je glavna shema skupit što više kartica koje trebaju građevine koje mi već imamo... dakle skupljat slične profesije. Jednostavno mi se caylus čini bolji, ali PoF definitivno nisam dovoljno odigrao.grof je napisao/la:Što te konkretno smeta? Širina mogućnosti kombiniranja, licitiranje, previše svega...?AlphaScorpii je napisao/la:
Sigurno ću je još igrati, ali ne sviđa mi se baš sami mehanizam igre...
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Zanimljivo, a meni se baš čini da u PoF-u ima dosta širine za taktizirati. Bar je nama igra tako sjela. Doduše ja nisam igrao Caylus. Sad si me zaintrigirao 

-
- Reactions:
Meni se u početku puerto rico činio kao izvrsna igra što se tiče taktiziranja i strategije, ali nakon par odigranih, nekako je isplivalo da 2 taktike dominiraju (forsat produkcija i kapetana, ili lovu i zgrade). U caylusu nakon 3/4 igre još uvijek neznam koji su sve najbolji putevi do pobjede. Igra je ipak malo kompleksnija od PoF i PR.grof je napisao/la:Zanimljivo, a meni se baš čini da u PoF-u ima dosta širine za taktizirati. Bar je nama igra tako sjela. Doduše ja nisam igrao Caylus. Sad si me zaintrigirao