Humanitarno igranje: KBC Osijek
Humanitarno igranje: KBC Osijek
Subotu 16.07 u Prostoru Bogovićeva aka naša igraona od 17h
Dragi gameri i oni koji tome gravitiraju
Ljeto je u vrućem valu došlo u Zagreb i kao obilježavanje zavšetka odlične sezone promocije boardgaminga, u kojoj smo imali fenomenalne odazive na 9. DDI-ju u Zagrebu, na SFeraKonu i Fantasy Conventionu, uz odličnu posjećenost na novim subotnjim eventima organiziranog igranja, odlučili smo prirediti JOŠ JEDAN POSEBAN EVENT OVU SUBOTU!
Ova subota će biti u znaku trenutno aktivne humanitarne akcije o kojoj ste se imali prilike informirati na stranicama udruge: http://igranje.hr/udruga-cat/humanitarn ... kbc-osijek
KBC Osijek, Odjel pedijatrije, je bio dosta uništen u nedavnom jakom nevremenu, te je igraonica za mališane ostala potpuno uništena. Stoga, pozivamo sve zainteresirane na subotnje druženje uz društvene igre, uz tim volontera na raspolaganju za objašnjavanje, a usput nudimo priliku da donesete i donirate svoje stare društve igre i igračke pogodne za djecu (izuzetak su plišane igračke, radi moguće prisutnosti alergena). Ukoliko želite pomoći financijskim sredstvima u svrhu kupnje novih igara mališanima, možete donirati na ovom eventu, ili putem uplaćivanja na račun naše udruge:
Naziv: Udruga “Igranje”
Račun: IBAN HR1024840081106652120
Model i poziv na broj: HR00 01
Opis transakcije: Donacija igara za KBC Osijek – pedijatrija
Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom ulaganju u što bolji oporavak malih pacijenata KBC Osijek!
Dragi gameri i oni koji tome gravitiraju
Ljeto je u vrućem valu došlo u Zagreb i kao obilježavanje zavšetka odlične sezone promocije boardgaminga, u kojoj smo imali fenomenalne odazive na 9. DDI-ju u Zagrebu, na SFeraKonu i Fantasy Conventionu, uz odličnu posjećenost na novim subotnjim eventima organiziranog igranja, odlučili smo prirediti JOŠ JEDAN POSEBAN EVENT OVU SUBOTU!
Ova subota će biti u znaku trenutno aktivne humanitarne akcije o kojoj ste se imali prilike informirati na stranicama udruge: http://igranje.hr/udruga-cat/humanitarn ... kbc-osijek
KBC Osijek, Odjel pedijatrije, je bio dosta uništen u nedavnom jakom nevremenu, te je igraonica za mališane ostala potpuno uništena. Stoga, pozivamo sve zainteresirane na subotnje druženje uz društvene igre, uz tim volontera na raspolaganju za objašnjavanje, a usput nudimo priliku da donesete i donirate svoje stare društve igre i igračke pogodne za djecu (izuzetak su plišane igračke, radi moguće prisutnosti alergena). Ukoliko želite pomoći financijskim sredstvima u svrhu kupnje novih igara mališanima, možete donirati na ovom eventu, ili putem uplaćivanja na račun naše udruge:
Naziv: Udruga “Igranje”
Račun: IBAN HR1024840081106652120
Model i poziv na broj: HR00 01
Opis transakcije: Donacija igara za KBC Osijek – pedijatrija
Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom ulaganju u što bolji oporavak malih pacijenata KBC Osijek!
- Enkidu
- Reactions:
- Ima zahvala: 30 puta
- pohvaljen: 55 puta
- Kontakt:
Re: Humanitarno igranje: KBC Osijek
Jel se može poslat poštom kako neka igra ? Ili donirat PayPalom ? Ili ja naručim kod vas i platim pošiljatelju PayPal-om ?Darkseid je napisao/la: usput nudimo priliku da donesete i donirate svoje stare društve igre i igračke pogodne za djecu (izuzetak su plišane igračke, radi moguće prisutnosti alergena). Ukoliko želite pomoći financijskim sredstvima u svrhu kupnje novih igara mališanima, možete donirati na ovom eventu, ili putem uplaćivanja na račun naše udruge:
Zato svi na more ili pod more !Darkseid je napisao/la:Ljeto je u vrućem valu došlo u Zagreb

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Nažalost, nemamo karticu koja podržava PayPal, a kako smo udruga sa malim primanjima za sada nam se ne isplati otvarati još i Visu.
Ako smatraš da je igra pogodna za djecu do nekih 10 g. možeš je poslati i direktno poštom na adresu bolnice iako oni preferiraju da im mi šaljemo cijeli paket zbog neke birokracije koja donaciju mora pratiti (Pismo namjere). Njihova adresa je: Klinički bolnički centar Osijek (za pedijatriju), Josipa Huttlera 4, 31000 Osijek
Ako smatraš da je igra pogodna za djecu do nekih 10 g. možeš je poslati i direktno poštom na adresu bolnice iako oni preferiraju da im mi šaljemo cijeli paket zbog neke birokracije koja donaciju mora pratiti (Pismo namjere). Njihova adresa je: Klinički bolnički centar Osijek (za pedijatriju), Josipa Huttlera 4, 31000 Osijek
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1605 puta
- Kontakt:
Možeš uplatiti na naš žiro račun.Enkidu je napisao/la:Jel se može poslat poštom kako neka igra ? Ili donirat PayPalom ? Ili ja naručim kod vas i platim pošiljatelju PayPal-om ?Darkseid je napisao/la: usput nudimo priliku da donesete i donirate svoje stare društve igre i igračke pogodne za djecu (izuzetak su plišane igračke, radi moguće prisutnosti alergena). Ukoliko želite pomoći financijskim sredstvima u svrhu kupnje novih igara mališanima, možete donirati na ovom eventu, ili putem uplaćivanja na račun naše udruge:
Zato svi na more ili pod more !Darkseid je napisao/la:Ljeto je u vrućem valu došlo u Zagreb

Ili ako si izvana i zato tražiš paypal javi se, ja imam paypal pa mozes meni pa cu ja na račun udruge da bude sve legalno 

- Enkidu
- Reactions:
- Kontakt:
Nije sad bitno ali ako ikad odlučite da udruzi treba PayPal account ja imam PayPal account vezan na VISA Electron karticu od PBZ-a vezanu za PBZ debitni račun, dakle isto možete i vi. Račun i kartica ne koštaju ništa, samo opcionalni net banking plaćam 8kn mjesečno. Čisto kao savjet...grof je napisao/la:Nažalost, nemamo karticu koja podržava PayPal, a kako smo udruga sa malim primanjima za sada nam se ne isplati otvarati još i Visu.
Evo baš sam to predložio šefu udruge i on je rekao da je dobra ideja. Pa ćemo vidit šta će biti...Shich je napisao/la:Možeš uplatiti na naš žiro račun.A što se tiče igara, organizirajte prikupljanje na Fantastikonu i pošaljite u paketu direktno u Osijek.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Za pravne osobe u RBA visa kartica se dodatno naplaćuje.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- Enkidu
- Reactions:
- Kontakt:
Drago mi je da mogu izvijestiti da je akcija prikupljanja donacija bila smashing success !Enkidu je napisao/la:Evo baš sam to predložio šefu udruge i on je rekao da je dobra ideja. Pa ćemo vidit šta će biti...Shich je napisao/la:Možeš uplatiti na naš žiro račun.A što se tiče igara, organizirajte prikupljanje na Fantastikonu i pošaljite u paketu direktno u Osijek.

Evo kutija za donacije kako je izgledala u petak naveče (nabavia sam kutiju u Tommya za 40 kn i napravia natpis na brzinu, i onda prorova po ormaru da nađem šta starih nepotrebnih igračaka, šteta što sam većinu pobacao ali ostao je ovaj lijepi autić) :

A ovako je ta kutija izgledala u subotu naveče :

Do nedjelje naveče je bilo skoro tri kutije stvari... Hvala svima koji su donirali !
Brale da mi je viditi face te dječice kad im ljetni Djed Mraz donese sve te igračke...

- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2393 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:
I taj je veliki posao obavljen
.
Još jednom velike čestitke Splićanima na velikom srcu koje su pokazali ovom akcijom. Svaka čast.

Još jednom velike čestitke Splićanima na velikom srcu koje su pokazali ovom akcijom. Svaka čast.
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon