Kickstarter - boardgameovi
Moderator/ica: sadistiko
Pravila foruma
Za svaku novu crowdfunding igru otvarajte novu temu radi preglednosti!
U prvi post samo kopirajte poveznicu na kampanju bez BBCodeova. Tako će forum automatski postaviti widget na kampanju.
Za svaku novu crowdfunding igru otvarajte novu temu radi preglednosti!
U prvi post samo kopirajte poveznicu na kampanju bez BBCodeova. Tako će forum automatski postaviti widget na kampanju.
- Antomon
- Reactions:
- Ima zahvala: 1238 puta
- pohvaljen: 933 puta
- Kontakt:
Re: Kickstarter - boardgameovi
Pitanje za sve vas koji ste poduprijeli koju od CoolMiniOrNot (CMON) kickstarter kampanja.
Da li se po vama isplate sve ekskluzivne stvari koje dobijete preko kampanje ? Pri tome ne mislim na financijsku stranu, nego kako se sve te dodatne stvari uklope u igru. Da li stvarno fukncioniraju sa igrom koju ste kupili ili rađe igrate osnovnu igru sa ekspanzijama? Dakle govorim o Kickstarter ekskluzivama, ne o onome što je kasnije dostupno preko maloprodaje.
Pitam najviše radi najave Rising suna. Volim temu feudalnog Japana, moram vidjeti kako je Lang osmislio kombinaciju Blood Ragea i Diplomacija.
Da li se po vama isplate sve ekskluzivne stvari koje dobijete preko kampanje ? Pri tome ne mislim na financijsku stranu, nego kako se sve te dodatne stvari uklope u igru. Da li stvarno fukncioniraju sa igrom koju ste kupili ili rađe igrate osnovnu igru sa ekspanzijama? Dakle govorim o Kickstarter ekskluzivama, ne o onome što je kasnije dostupno preko maloprodaje.
Pitam najviše radi najave Rising suna. Volim temu feudalnog Japana, moram vidjeti kako je Lang osmislio kombinaciju Blood Ragea i Diplomacija.
- ronin
- Reactions:
- Ima zahvala: 78 puta
- pohvaljen: 109 puta
- Kontakt:
ja sam nedavno uzeo na KS Massive Darkness. Meni prva CMoN igra preko KS...
ovdje možeš pogledati razliku onog što se može kupiti i ono šta se dobije u osnovnom KS
https://www.boardgamegeek.com/thread/15 ... r-editions
ako gledaš samo ekskluzive, samo dobiješ više monstera i heroja...
ali u ovom KS-u, količina koja se dobije je odlična...
ovdje možeš pogledati razliku onog što se može kupiti i ono šta se dobije u osnovnom KS
https://www.boardgamegeek.com/thread/15 ... r-editions
ako gledaš samo ekskluzive, samo dobiješ više monstera i heroja...
ali u ovom KS-u, količina koja se dobije je odlična...
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 25 puta
- Kontakt:
Danas se pojavio Mare Nostrum, s obzirom da se poklonjenom konju ne gleda u zube... bolje ikad nego nikad :)ronin je napisao/la:smi je napisao/la:Ja sam Mare Nostrum dobio na nagradnoj putem BGG-a, jos nije dosla, valjda bi sad negdje trebala.
Koliko sam vidio po updejtima na Kickstarter stranici, da, dostupna je po ducanima :)
Ja sam uzeo preko KS-a i tek sam jučer dobio mail da je poslana igra iz njemačke..
Igra fakat puno kasni i ljudi su razočarani. I to bi sve bilo ok.. Ali kad ti proizvođač kaže da je igra gotova i da samo treba naštancat kopije te da ćeš dobiti igru prije nego dođe u dućane...
Za Massive Darkness pretpostavljam će kasniti jer još razrađuju...
- ronin
- Reactions:
- Kontakt:
Izgleda da je i meni došao. Punica je zvala da mi je došao neki veliki paket 

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 25 puta
- Kontakt:
Eh da, ovi su zapakirali stvar u tri put vecu kutiju. Pretpostavljam da su kutiju namijenili za base game + ekspanzija + promoio/kajgod. Tako da, da to je to vjerojatno.ronin je napisao/la:Izgleda da je i meni došao. Punica je zvala da mi je došao neki veliki paket :D
- ronin
- Reactions:
- Kontakt:
ono kaj definitivno mogu pohvaliti kod igre (prije samog igranja) da su misli na insert.
u core box stane exp i dodatak sa zgradama..i to bez nekih većih problema.
u core box stane exp i dodatak sa zgradama..i to bez nekih većih problema.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 49 puta
- pohvaljen: 15 puta
Uzima li itko:
https://www.kickstarter.com/projects/sm ... escription
Neolithic is a two-player card game set at the dawn of the Neolithic age, with each player taking on the role of leader for their village using a mix of Hand Building, Worker Placement, and multi-use cards. The player with the most advanced village wins.
The game is comprised strictly of cards and features simple rules and meaningful strategic choices. Hunt, Gather, Innovate, Procreate, and Forage; each Task produces different cards different ways.
Osnovna igra je pobrala solidne kritike, sada je sa ekspanzijom i dostavom $30 - $35.
https://www.kickstarter.com/projects/sm ... escription
Neolithic is a two-player card game set at the dawn of the Neolithic age, with each player taking on the role of leader for their village using a mix of Hand Building, Worker Placement, and multi-use cards. The player with the most advanced village wins.
The game is comprised strictly of cards and features simple rules and meaningful strategic choices. Hunt, Gather, Innovate, Procreate, and Forage; each Task produces different cards different ways.
Osnovna igra je pobrala solidne kritike, sada je sa ekspanzijom i dostavom $30 - $35.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 435 puta
- pohvaljen: 796 puta
https://www.kickstarter.com/projects/po ... monster-15
Ako imate jako puno viška para
Mislim da je rekordan rok u kojem je KS zaradio ovolko para vezan za boardgame.
Ako imate jako puno viška para

Mislim da je rekordan rok u kojem je KS zaradio ovolko para vezan za boardgame.

2017te dolazi, ovo je kriva informacijaAntomon je napisao/la:2020 je daleko.