PoG sam uzeo kao osnovu (uniti i karte), međutim što se tiče mape tu je nekako previše izgubljenog prostora, tako da FWW i njihove mape s frontovima dolaze na svoje (WW1 je u osnovi bio frontalna borba pogotovo nakon neuspjeha schlieffenova plana bez nekih genijalnijih poteza manevarskog ratovanja kao što je bilo u ww2 kad je shlieffen uz male modifikacije zasjao u punom svjetlu

Od GoA sam uzeo neke minorne stvari kozmetičke naravi - najvažnije što sam od tamo uzeo je mehanika pomorskog ratovanja.
Colonial warfare i diplomacy su home made neovisni moduli vezani mehanikom za main game koji se mogu a ne moraju koristiti također kao i American front (koji ako se koristi zahtjeva samo neke izmjene u deckovima budući da je alternative history setting.
Naravno na to sve dolazi naval warfare koji je opet neovisan.
Svakako poslikat ću ovih dana ako budem imao vremena pa će bit sve jasnije kad postam - ovako zvuči prekomplicirano
A za povijest i boardgameove imam uvijek inspiracije - budući da sam mišljenja kako se svaki boardgame može poboljšati (pa čak i onaj saavršeni kao Twilight Struggle) - iako se ortodoksni fanovi neće složiti sa mnom.