Šta ste zadnje igrali?

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
buraz
Reactions:
Ima zahvala: 403 puta
 pohvaljen: 114 puta
Kontakt:

Re: Što ste zadnje igrali?

Post Postao/la buraz »

Ja sam oprobao Agricolu jednom prekjučer.
Sviđa mi se :)
slika
thegrey
Reactions:
Ima zahvala: 78 puta
 pohvaljen: 204 puta

Post Postao/la thegrey »

Uuu Agricola je dobra. Na sljedecem sessionu je mozemo bacit (ja donosim)
buraz
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la buraz »

Ja sam za :) .. Igali smo jednostavniju verziju (mislim da je family verzija to), i čini mi se preodlična i tako. A kad ulete zanimanja sigurno je još dublja i još je teže izabrati :mrgreen:
slika
mado
Reactions:
Ima zahvala: 1190 puta
 pohvaljen: 1200 puta
Kontakt:

Post Postao/la mado »

buraz je napisao/la:Ja sam za :) .. Igali smo jednostavniju verziju (mislim da je family verzija to), i čini mi se preodlična i tako. A kad ulete zanimanja sigurno je još dublja i još je teže izabrati :mrgreen:
Igrao sam samo zahtjevniju verziju, sa zanimanjima. Igra je dosta kompleksna. A još kad se doda Farmers of Moor proširenje, pa treba seljanima osiguravati i grijanje da se ne razbole :) Igra je odlična, napeta, jako zabavna i tih 2+ sata preleti. I odlična mi je u svakom broju igrača (2-5), to joj je veliki plus.
frle
Reactions:
Ima zahvala: 29 puta
 pohvaljen: 262 puta
Kontakt:

Post Postao/la frle »

Ja sam jučer sa frendom igrao Blood Bowl: Team Manager i moram priznati da mi se jako svidjela igra, baš je fora, ima malo razmišljanja, sreće i sve u svemu je jako zabavna igra, jedva čekam probati odigrati u troje ili četvero.
Lutherus
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 14 puta

Post Postao/la Lutherus »

Vampire. Bilo odlično, ekipa šarena. Ventru, Malkavian, 2 Toreadorice i jedan Brujah u puto kroz vrijeme i u lovu na Sabbathovce i Lasombre uz čeličenje preko Giovanija.
I`m not a nerd.I`m a level 15 half-elf necromancer.
buraz
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la buraz »

Onirim.
Sam jedno 6 puta, i čini mi se da je igra prelagana.. Ali sam čitao da su i drugi imali taj problem, i da je stvar možda u sreći. Navodno je prolaznost 40%, a ja sam za sada na 100% ..
Vidjet ću kad nadodam ekspanzije kako će biti..

edit: evo, maločas sam izgubio, tako da ne gubim nadu da je igra teža :roll:
slika
thegrey
Reactions:
Ima zahvala: 78 puta
 pohvaljen: 204 puta

Post Postao/la thegrey »

Twilight Struggle... cijela partija na rubu nuklearnog rata, status quo u zapadnoj Europi, sovjetska dominacija u Aziji i na srednjem Istoku, širenje utjecaja na OPEC i vodstvo u Space Race-u. Amerikanci vješto koriste potencijal afričkih nerazvijenih zemalja i političke prevrate u istočnoj Europi. Neovisna Kuba, proamerička Argentina i Laos te prosovjetska Južna Koreja su se također pokazale kao važne karike u lancu.
Olimpijske igre održavane u redovitim razmacima, bez bojkota.
Sovjeti uglavnom stoje iza bitnih geostrateških sukoba tog doba - Korejskog rata, Indo-pakistanskog rata i Arapsko-izraelskog rata.
Kao odgovor na to, Amerikanci odlučuju koristiti nešto defanzivnije - subverzivni pristup -> nakon Marshallovog plana kreće osnivanje CIE i uspostava NORAD-a.

Možda malo atipična, ali svakako odlična i uzbudljiva partija.
sichbu
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0

Post Postao/la sichbu »

Battlestar Galactica s par nastavaka.

Prvi put sam igro s uhodanom ekipom i mogu reć da mi se full dopala igra. Jedva čekam da opet nabacim....
Jedina mana je što traje dugo pa je nemreš igrat baš često. Ali mogu reć da je 6 sati koliko je trajala partija(uz objašnjenje pravila meni) proletjelo u trenu :)
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2445 puta
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Huh, evo klinci imali rođendan, pa se skupilo društvance.

Uglavnom Identik u 9-etero (ubit će me @buraz kad vidi kolko sam papirića za crtakaranje potrošio :oops: )
Interesantno je kako igra zna prouzrokovati poprilično smijeha i kako se svi brinu dokazati da su nekaj nacrtali :D
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”