imam slična iskustva, poštarina bude obično dosta velika, 15-30 eura, no međutim često bude npr. da je tih 15 eura najmanja tarifa kod tog kurira/pošte i to su obično onda paketi ispod 2 kg, pa se onda više isplati od jednog prodavača uzeti 2 ili 3 igre jer poštarina ostaje istastoka je napisao/la:večina želi poslati igru negdje gdje im je lakše, po mogućnosti u svoju domovinu ili susjedstvo, tako da neki od njih vjerojatno ne odgovaraju jer im se ne da zajebavati sa tako dalekom destianacijom...cijene shippinga su oko 15-20 eura, najbolje iz njemačke i italije, možda i engleske...preko 20 eura ne bi smjelo biti...meni je najveći problem način uplate, jer ako je preko računa onda hrvatska banka pokupi bar 10 eura...
Njemci obično šalju bez problema, Amere možeš zaboraviti, neki prodavači su mi se javili unutar 24 h, a jedan mi se bio javio nakon 3 mjeseca

Što se tiče banaka, što nisu tarife povoljnije sada radi implementacije SEPE ? Ja sam neki dan uplačivao u Sloveniju i Zagrebačka banka mi je skinula 30kn kao naknadu, manje nego što bi mi uzeo Paypal (8-9 eura).