Krenuh promijeniti avatar na forumu kad nigdje ne mogu naći opciju. Pogledah u FAQ i vidim da piše "kontaktirajte admina" - šta stvarno vrijedi restrikcija ili ja fulavam gdje se mijenja? 

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Re: Avatar
Pojma nemam....Nazir je napisao/la:Krenuh promijeniti avatar na forumu kad nigdje ne mogu naći opciju. Pogledah u FAQ i vidim da piše "kontaktirajte admina" - šta stvarno vrijedi restrikcija ili ja fulavam gdje se mijenja?

idem ti to pogledati... možda zbog promjene teme? ali ne bi smjelo biti.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
e, ovak je...
Klikneš gore na Profil, pa ispod imaš dva izbornika (Izbornik i Početna). Odabereš u lijevome Profil, pa ondak u desnome Avatar. Meni to radi
Klikneš gore na Profil, pa ispod imaš dva izbornika (Izbornik i Početna). Odabereš u lijevome Profil, pa ondak u desnome Avatar. Meni to radi
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
O Jesus, al su ga sakrili. Profil prvi, pa onda profil drugi. Didn't see that one comming 

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Slažem se, malo su ga skomplicirali....Nazir je napisao/la:O Jesus, al su ga sakrili. Profil prvi, pa onda profil drugi. Didn't see that one comming