kockica - Najava tekstova
Moderator/ica: sadistiko
Pravila foruma
Radi lakšeg snalaženja otvorite temu sa svojim nickom u naslovu, te u njoj pišite koje igre imate u planu obrađivati.
Prije odluke o izboru igara, pogledajte u teme ostalih autora kako se ne bi duplicirali radovi.
Radi lakšeg snalaženja otvorite temu sa svojim nickom u naslovu, te u njoj pišite koje igre imate u planu obrađivati.
Prije odluke o izboru igara, pogledajte u teme ostalih autora kako se ne bi duplicirali radovi.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
kockica - Najava tekstova
Evo da malo oživim ovo...
polako pišem recenziju za Race for the Galaxy. Iznenadio sam se kako ne postoji prava recenzija ove igre, a ove godina joj je 10. obljetnica! Usput ću napisati recenziju 1. arca, a 2. i 3. arc koji sam na napisao na forumu ću preoblikovati.
Zatim želim opisati Viticulture i Tuscany.
Negdje imam Geister, geister, schatzuchmeister, moram iskopati. Volio bih riješiti i 7 wonders duel.
S obzirom na moje stalne putešestvije i posao, to će trajati par tjedana (barem za kompletni Race)
polako pišem recenziju za Race for the Galaxy. Iznenadio sam se kako ne postoji prava recenzija ove igre, a ove godina joj je 10. obljetnica! Usput ću napisati recenziju 1. arca, a 2. i 3. arc koji sam na napisao na forumu ću preoblikovati.
Zatim želim opisati Viticulture i Tuscany.
Negdje imam Geister, geister, schatzuchmeister, moram iskopati. Volio bih riješiti i 7 wonders duel.
S obzirom na moje stalne putešestvije i posao, to će trajati par tjedana (barem za kompletni Race)
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Re: frle - Najava tekstova
Ajde javim ti se i otvorim ti račun na wordpressu, ako već nisam
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
-
- Reactions:
- Kontakt:
Re: frle - Najava tekstova
Imam negdje, mozda cu morati resetirati lozinku.
Btw, malo sam se zeznuo jer sam na mobu i nisam vidio da sam javio na pogresnoj temi, sorry
. Sto se mene tice, slobodno prebaciti.
Btw, malo sam se zeznuo jer sam na mobu i nisam vidio da sam javio na pogresnoj temi, sorry

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Re: kockica - Najava tekstova
Evo, razdvojih temu.
Pregledom u Wordpress vidim da te nemam u bazi korisnika, ajde napravim ti račun, pa ti sve pošaljem na e-mail putem wordpressa.
Ja ću malo doraditi neke smjernice za pisanje recenzija, no ono što svakako želim jest potpuna sloboda u načinu pisanja recenzija.
Bitno je zapravo samo da to staviš u kategoriju recenzije i da ispuniš polje Ocjena recenzije unosom broja od 1 do 10, te da obavezno na BGG-u pronađeš igru koju recenziraš i da link igre na BGG-u staviš u polje BGG link.
Pregledom u Wordpress vidim da te nemam u bazi korisnika, ajde napravim ti račun, pa ti sve pošaljem na e-mail putem wordpressa.
Ja ću malo doraditi neke smjernice za pisanje recenzija, no ono što svakako želim jest potpuna sloboda u načinu pisanja recenzija.
Bitno je zapravo samo da to staviš u kategoriju recenzije i da ispuniš polje Ocjena recenzije unosom broja od 1 do 10, te da obavezno na BGG-u pronađeš igru koju recenziraš i da link igre na BGG-u staviš u polje BGG link.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
-
- Reactions:
- Kontakt:
Odlično, Race bi mogao biti gotov kroz par dana.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Usput, prva slika iz posta ti ide na naslovnu stranicu ili ona čiji link staviš u polje Link slike. Bilo bi dobro da original slike bude širok 540px kako bi se dobro uklopila u širinu opisnog teksta na naslovnici.
Kad složiš prvu recenziju, javi pa pregledam.
Kad složiš prvu recenziju, javi pa pregledam.

-
- Reactions:
- Kontakt:
Izgleda da sam ćorav, jer nigdje ne vidim gdje ide ocjena (9!) i bgg link, pa sam poslao recenziju bez toga.
Slika nemam (igra mi je u u Zagrebu), pa eventualno da se iskoristi ona od kratkog opisa igre?
Slika nemam (igra mi je u u Zagrebu), pa eventualno da se iskoristi ona od kratkog opisa igre?
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Ispod teksta imaš polja za upis. Moraš malo skrolati prema dolje.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Evo, malo sam ti sredio tekst po pitanju formatiranja.kockica je napisao/la: 22 vel 2017, 23:43 Izgleda da sam ćorav, jer nigdje ne vidim gdje ide ocjena (9!) i bgg link, pa sam poslao recenziju bez toga.
Dodao sam ti i nekakvu naslovnu sliku, pa je izmijeni po želji, no ista bi trebala biti jer su tekstovi bez slike loše čitani.
Dodao sam ti i BGG link, a ti nadodaj ocjenu igre po tvom sudu.
A polja o kojima ti govorim su ti ispod teksta za upis i izgledaju ovako:

-
- Reactions:
- Kontakt:
Ok, to me moraš uputiti na format. Ima negdje vodič po tom pitanju?
Vrli novi svijetgrof je napisao/la: 23 vel 2017, 07:38Dodao sam ti i nekakvu naslovnu sliku, pa je izmijeni po želji, no ista bi trebala biti jer su tekstovi bez slike loše čitani.

Hvala.