Terraforming Mars PnP
Moderator/ica: sadistiko
Pravila foruma
Svaku igru koju opisujete postavljajte kao posebnu temu. Preporuka je da prvi članak sadrži poveznicu od kuda su materijali za igru preuzeti, opis igre, te opis izrade igre.
Svaku igru koju opisujete postavljajte kao posebnu temu. Preporuka je da prvi članak sadrži poveznicu od kuda su materijali za igru preuzeti, opis igre, te opis izrade igre.
- Antomon
- Reactions:
- Ima zahvala: 1238 puta
- pohvaljen: 933 puta
- Kontakt:
Re: Terraforming Mars PnP
Nisam bio siguran da li cu naci vremena (i volje), ali je bilo za veće dobro 

- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3720 puta
- pohvaljen: 3846 puta
- Kontakt:
Hvala Antomon!
Puno si pomogao. Nažalost, ja sam već uveliko krenuo s printanjem i sad sam otkrio da su ovi hexovi nešto veći od originala. O tome sam čitao i na BGG-u, ali tvorac ovih 3D hexova cijelo vrijeme govori kako su hexovi identične veličine kao original igra. Postoje li možda različita izdanja s različitom veličinom mape i hexova?
Bilo - kako bilo, ako ništa drugo prilagodit ću veličinu mape ovoj mojoj veličini hexova.
Puno si pomogao. Nažalost, ja sam već uveliko krenuo s printanjem i sad sam otkrio da su ovi hexovi nešto veći od originala. O tome sam čitao i na BGG-u, ali tvorac ovih 3D hexova cijelo vrijeme govori kako su hexovi identične veličine kao original igra. Postoje li možda različita izdanja s različitom veličinom mape i hexova?
Bilo - kako bilo, ako ništa drugo prilagodit ću veličinu mape ovoj mojoj veličini hexova.
- Antomon
- Reactions:
- Ima zahvala: 1238 puta
- pohvaljen: 933 puta
- Kontakt:
Bilo je više print runova igre, i mjenjali su kvalitetu komponenti, sada da li su mjenjali dimenzije, ne znam.
Pošto možeš prilagoditi veličinu mape, neće biti problem.
Pošto možeš prilagoditi veličinu mape, neće biti problem.
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
Evo danas je dlakar samoinicijativno pomogao oko čišćenja mape koja je bila na ruskom i čovjek savršeno odradio posao, tako da će ovo vjerojatno postati projekt na kojem ćemo zajedno raditi (ja se bar nadam).
Hvala dlakar
Hvala dlakar
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
Evo prozivam kockicu ako bi htio nastupiti u ovom malom timu kao savjetnik oko pojmova i naziva u igri, pošto je on visoko stručni na tom polju.
Ako si zainteresiran šibni mi PM pa da se dalje čujemo preko vibera da budemo brži.
Ako si zainteresiran šibni mi PM pa da se dalje čujemo preko vibera da budemo brži.
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:

Koliko vidim, voliš pomoći i drugima, a ne samo sebi, puno si se raspisao u zadnje vrijeme pa da te malo iskoristimo

- dlakar
- Reactions:
- Ima zahvala: 677 puta
- pohvaljen: 664 puta
- Kontakt:
Krenuo i ja u proizvodnju sa primitivnim alatom. Ovaj put smo pametniji pa za hexove koristimo ljepenku debljine 1 mm. Prstići su nam jako zahvalni! 
A ti sadistiko ces trunut u paklu zato sto posjedujes tu vrazju tehnologiju!
Inace ovo su moji prvi hexovi i iznimno sam zadovoljan kako su ispali

A ti sadistiko ces trunut u paklu zato sto posjedujes tu vrazju tehnologiju!

Inace ovo su moji prvi hexovi i iznimno sam zadovoljan kako su ispali

For a while, I thought of myself as an atheist until I realized it was a belief, too.