BoardGameGeek Secret Santa
- Burt Macklin
- Reactions:
- Ima zahvala: 74 puta
- pohvaljen: 37 puta
- Kontakt:
Re: BoardGameGeek Secret Santa
Upao i ja, baš da vidimo kako će ispasti 

- Ovi su korisnici zahvalili autoru Burt Macklin za post:
- sadistiko
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 53 puta
- pohvaljen: 53 puta
- Kontakt:
Ja sam isto upao i još uvukao i frenda s kojim igram tako da dobivamo duplo 

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 160 puta
- pohvaljen: 170 puta
Dajete li neki savjet Santama odakle da vam naruče igre? Ja sam do sada naručivala samo s jednog shopa gdje je poštarina bila 11 eura i znam za neke gdje je 7 - 8 funti. To je već petina minimalnog troška i iako nije baš tako strašno, ako slučajno imate savjet da potroše manje na poštarine, a više na same igre... Pretvorila sam se u uho. 
Imate li općenito već spremne neke upute za Santu ili kak to funkcionira? Ja sam uredila wishlist i napisala na profil malo o tome što volim u igrama i sl. Na samom wishlistu nisam pisala nikakve komentare, samo sam ih razvrstala po must have, love to have i ostalo. Pretpostavljam da je to sasvim dovoljno.
Imate li neki plan za svoju ulogu Sante? Hoćete li imati cijelu spiku ili samo nabaviti igre? Sorry na milijardi pitanja, uzbuđena sam.
Sutra dobivamo targete!!

Imate li općenito već spremne neke upute za Santu ili kak to funkcionira? Ja sam uredila wishlist i napisala na profil malo o tome što volim u igrama i sl. Na samom wishlistu nisam pisala nikakve komentare, samo sam ih razvrstala po must have, love to have i ostalo. Pretpostavljam da je to sasvim dovoljno.
Imate li neki plan za svoju ulogu Sante? Hoćete li imati cijelu spiku ili samo nabaviti igre? Sorry na milijardi pitanja, uzbuđena sam.

Sutra dobivamo targete!!

- Burt Macklin
- Reactions:
- Kontakt:
Pitao sam na forumu baš za to, kažu da je okej staviti u poruku u profilu (olovka za edit pored imena) nekoliko trgovina koje su ti blizu, da Santa zna; teško da može jeftinije od toga. Piše i da će postaviti opsežnu listu trgovina po lokacijama, pa će se moći i time poslužiti.
Međutim, ima svakakvih darivatelja - neki se baš potrude pa prvo nabave igre i onda ih specijalno zapakirane šalju s vlastite adrese (što je i kompliciranije i skuplje, ali hej .. nemaju svi HR standard
), i takve stvari. Pogledaj za ideje teme iz prošlih godina, ima stvarno svačega.
Što se mene tiče, mislim da ću samo iskombinirati neke igre i ubaciti poruku u trgovini uz narudžbu, ako bude opcija; ako ne, možda i neku čestitku šibnem odvojeno, ili tako nešto. Ovisi koga dobijem, i što bude na wishlisti.
EDIT:
dobio nekog Švabu
Međutim, ima svakakvih darivatelja - neki se baš potrude pa prvo nabave igre i onda ih specijalno zapakirane šalju s vlastite adrese (što je i kompliciranije i skuplje, ali hej .. nemaju svi HR standard

Što se mene tiče, mislim da ću samo iskombinirati neke igre i ubaciti poruku u trgovini uz narudžbu, ako bude opcija; ako ne, možda i neku čestitku šibnem odvojeno, ili tako nešto. Ovisi koga dobijem, i što bude na wishlisti.
EDIT:
dobio nekog Švabu

- Ahilya
-
- Reactions:
Moj je iz Australije, posjeduje 227 igara.
Nije ništa napisao na profilu, ali wishlist mu je ok. 

- Burt Macklin
- Reactions:
- Kontakt:
Gotove jučer. Spominje se da bi se moglo ponovo nakratko otvoriti, za vas što ste zakasnili, ali nije još sigurno.
- icarusST
-
- Reactions:
- Ovi su korisnici zahvalili autoru Ahilya za post (ukupno 2):
- icarusST • Burt Macklin
- dado
- Reactions:
- Ima zahvala: 3633 puta
- pohvaljen: 2321 put
- Kontakt:
Moj je iz Izraela ali je dao francusku adresu što je odlično jer mu je Philibert praktički odmah iza ugla.
Wishlistom dominiraju heavy euro igre, uglavnom Rosenberg i Feld.
Nije loše za prvi put.
Wishlistom dominiraju heavy euro igre, uglavnom Rosenberg i Feld.
Nije loše za prvi put.
- Deni
- Reactions:
- Ima zahvala: 690 puta
- pohvaljen: 1092 puta
- Kontakt:
ja sam dobio frajera iz Texasa. frajer je izričito rekaao koje tri igre i ekspanzije očekuje tako da neću imat problema 
kakve su wishliste vaših?

kakve su wishliste vaših?