Popis web trgovina koje dostavljaju u Hrvatsku
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1189 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Re: Popis web trgovina koje dostavljaju u Hrvatsku
IgračkeShop https://www.igrackeshop.hr/
Troškovi dostave: besplatno za pakete veće od 700kn, inače 35kn po paketu (neovisno o broju naručenih igara)
Jel naručivao netko iz ove trgovine? Većinom imaju dječje igre i klasične naslove, ali se nađe i koja modernija igra. Imaju Coloretto, Cacao, Njet,...
Troškovi dostave: besplatno za pakete veće od 700kn, inače 35kn po paketu (neovisno o broju naručenih igara)
Jel naručivao netko iz ove trgovine? Većinom imaju dječje igre i klasične naslove, ali se nađe i koja modernija igra. Imaju Coloretto, Cacao, Njet,...
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3721 put
- pohvaljen: 3856 puta
- Kontakt:
Našao sam i Rokoko (200kn), Edo i Lancaster (250kn)
Samo da, neki naslovi su na čudnim jezicima
Samo da, neki naslovi su na čudnim jezicima

- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1605 puta
- Kontakt:
https://www.funagain.com/control/catalo ... IQUIDATION
FunAgain se povlači iz online poslovanja i rade veliku rasprodaju koja se odnosi samo na SAD. Tako da ovu trgovinu možemo maknuti s popisa.
FunAgain se povlači iz online poslovanja i rade veliku rasprodaju koja se odnosi samo na SAD. Tako da ovu trgovinu možemo maknuti s popisa.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 160 puta
- pohvaljen: 170 puta
Je li možda netko sasvim slučajno planirao naručivati s Gameslore-a?
Ja bih si uzela ponešto, ali radije bih poštarinu platila 50 kn (ili 35
) nego 100 kn.

Ja bih si uzela ponešto, ali radije bih poštarinu platila 50 kn (ili 35

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 60 puta
- pohvaljen: 75 puta
- Kontakt:
Htjela bih samo dodati jednu trgovinu iz Njemačke.
Smiling Monster Games Shop
http://www.smiling-monster.com/
Imaju zanimljiv izbor manjih igara i to nekih azijskih izdavača koje sam vidjela jedino na Essen Spiel sajmu. Neke od igara su lokalizirane na njemački, ali ih ima dosta na engleskom isto. Osim toga imaju u ponudi Swan Panasia Games zaštite za karte po dosta povoljnim cijenama.
Troškovi poštarine su ovisno o kilaži od 4 € pa do 40€ poštarine za pakete preko 30 kila.
Eto za primjer ja sam od njih uzimala sleevse za Harry Potter Hogwarts Battle i očito nemaju puno kupaca iz Hrvatske jer mi je pošiljka stigla u roku od dva dana avionom !!!
Jako sam zadovoljna brzinom isporuke s obzirom da nije bilo previše informacija o roku dostave paketa.
Vjerojatno ću ponovno od njih kupovati jednu od ovih rijeđih azijskih igara koje me intrigiraju
Morala sam istaknuti ugodno iznenađenje i lijepo iskustvo u kupovini online
Smiling Monster Games Shop
http://www.smiling-monster.com/
Imaju zanimljiv izbor manjih igara i to nekih azijskih izdavača koje sam vidjela jedino na Essen Spiel sajmu. Neke od igara su lokalizirane na njemački, ali ih ima dosta na engleskom isto. Osim toga imaju u ponudi Swan Panasia Games zaštite za karte po dosta povoljnim cijenama.
Troškovi poštarine su ovisno o kilaži od 4 € pa do 40€ poštarine za pakete preko 30 kila.
Eto za primjer ja sam od njih uzimala sleevse za Harry Potter Hogwarts Battle i očito nemaju puno kupaca iz Hrvatske jer mi je pošiljka stigla u roku od dva dana avionom !!!
Jako sam zadovoljna brzinom isporuke s obzirom da nije bilo previše informacija o roku dostave paketa.
Vjerojatno ću ponovno od njih kupovati jednu od ovih rijeđih azijskih igara koje me intrigiraju

Morala sam istaknuti ugodno iznenađenje i lijepo iskustvo u kupovini online

- stoka
- Reactions:
- Ima zahvala: 731 put
- pohvaljen: 545 puta
- Kontakt:
ako kupujem preko bgg iz amerike, igru za 40 dolara, jel plaćam šta carine?igra se prodavala kod gmt-a za 55 dolara dok je bila in stock. odakle naša carina izvlači te podatke?
- dlakar
- Reactions:
- Ima zahvala: 677 puta
- pohvaljen: 664 puta
- Kontakt:
Do 22eura nema dodatnih troškova. Od 22 eura do 150 eura plaćaš pdv. Iznad 150 idu i carina i pdv. Troškovi dostave ulaze u cijenu.stoka je napisao/la: 01 svi 2018, 12:18 ako kupujem preko bgg iz amerike, igru za 40 dolara, jel plaćam šta carine?igra se prodavala kod gmt-a za 55 dolara dok je bila in stock. odakle naša carina izvlači te podatke?
Otvaranjem paketa te traže da im dostaviš uplatu kako bi utvrdili vrijednost artikla. Ako moraš nešto dodatno platiti, obračunati će ti još neke svoje troškove od 70-80kn.
Ne znam kojom metodom otvaraju pakete, ali stvar je sreće hoće li uopće nešto otvoriti ili ne. Nekad prođu puno skuplji paketi a da nitko ništa ne pita.
For a while, I thought of myself as an atheist until I realized it was a belief, too.
- stoka
- Reactions:
- Ima zahvala: 731 put
- pohvaljen: 545 puta
- Kontakt:
a kako ću potvrdit uplatu kad je paypal?koliko pdv, 25 posto?znači, i na shipping pdv plaćam?pa to je sramota. znači, na 70 dolara sve zajedno oko 15 dolara još?ma uzeo bi ovaj the spanish civil war, u europi rijetko bude ispod 100 dolara.
- dlakar
- Reactions:
- Ima zahvala: 677 puta
- pohvaljen: 664 puta
- Kontakt:
Nisam dugo morao nešto platiti. Znam da sam ja slao potvrdu sa paypala računa i da im je to bilo dovoljno. Možda se nešto u proceduri promijenilo. Uglavnom, za cifre gore sam siguran što se tiče PDV-a i carine. Ako ti je sa poštarinom 70 $, platit ćeš još i pdv 25 % na taj iznos. Znači 17,5 $ + troškovi obrade. To više nisam siguran koliko iznosi. Rekao bih 60-80 kn.
Najbolje da sam proučiš kako ne bih neke dezinformacije dao.
https://carina.gov.hr/pristup-informaci ... -2718/2718
Najbolje da sam proučiš kako ne bih neke dezinformacije dao.
https://carina.gov.hr/pristup-informaci ... -2718/2718
For a while, I thought of myself as an atheist until I realized it was a belief, too.