Forum za Kickstarter igre?
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Forum za Kickstarter igre?
Vidim da se dosta igara počelo kickstartat već dulje vrijeme, pa se ta tema na forumu samo gomila bez neke strukture, te je ista teško pretraživa. Štoviše, u njoj ljudi znaju skupljati ekipu za grupna backanja i slično, pa mi pada na pamet da na forumu tamo pod trgovine i proizvođači igara otvorim jedan podforum Kickstarter igre, pa bi si ljudi mogli otvarati teme za svaku interesantnu igru koju spaze i puno preglednije dogovarati akcije oko nje i sl.?
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- dendarii42
- Reactions:
- Ima zahvala: 816 puta
- pohvaljen: 678 puta
- Kontakt:
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Re: Forum za Kickstarter igre?
Dakle, riješeno. I skupnu temu sam tamo prebacio, pa vi slobodno sada slobodno otvorite teme za aktualne Kickstarter naslove.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- Spectre
- Reactions:
- Ima zahvala: 105 puta
- pohvaljen: 58 puta
- Kontakt:
Super za novi podforum, no trebao je ostati pod "Igre i igranje", nema previše smisla pod "Kontakt s trgovinama i proizvođačima igara".
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Ima snisla jer Kickstarter jest svojevrsni "izdavač" igara, ali ako želite ja lako premjestim forum u drugu kategoriju.
Kako želite, samo mi tu napišite
Kako želite, samo mi tu napišite