Grupne narudžbe preko Carta Magice
- Studioworks
- Reactions:
- Ima zahvala: 101 put
- pohvaljen: 210 puta
- Kontakt:
Re: Grupne narudžbe preko Carta Magice
Ja sam narucivao neke stvari kod njih i kada bi vidio da nema u web shopu bi ih zvao i saznao da imaju u dućanu
Tako da bi to mogla biti solucija.

- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1605 puta
- Kontakt:
Otvaramo prvu grupnu narudžbu preko Carta Magice!
Rok do kojeg se možete javiti za kupnju je nedjelja 4.3.
Email šaljite na [email protected], a ponudu možete pogledati na http://www.cartamagica.hr/kategorija/6/1/boardgames
Nakon narudžbe, potvrdit ćemo da je igra uspješno rezervirana, a podatke za uplatu ćemo poslati na zadnji dan roka (nedjelja).
Ponavljamo kako je kod ovakve kupnje omogućen popust od 20% na maloprodajnu cijenu u dućanu.
Email šaljite na [email protected], a ponudu možete pogledati na http://www.cartamagica.hr/kategorija/6/1/boardgames
Nakon narudžbe, potvrdit ćemo da je igra uspješno rezervirana, a podatke za uplatu ćemo poslati na zadnji dan roka (nedjelja).
Ponavljamo kako je kod ovakve kupnje omogućen popust od 20% na maloprodajnu cijenu u dućanu.
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2393 puta
- pohvaljen: 2599 puta
- Kontakt:
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- munja
- Reactions:
- Ima zahvala: 4 puta
- pohvaljen: 2 puta
- Kontakt:
postoji li neki azurniji (Vaš?) popis igara u CM i da li se mogu naruciti igre koje nisu na popisu?Shich je napisao/la: 25 vel 2018, 22:12 Otvaramo prvu grupnu narudžbu preko Carta Magice!
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Postoji. Ovo je najažurnije što imamo od CM-a, a stavio sam uz njihove MPC cijene i kolonu s popustom od 20%
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- miljenko
- Reactions:
- Ima zahvala: 979 puta
- pohvaljen: 336 puta
- Kontakt:
U ovom popisu ima PUNO više igara nego na njihovoj stranici... Stvarno šteta!
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Kad smo već kod tematike njihove web stranice, rečen nam je kako njihov web ide u rekonstrukciju, pa bi se to kroz poneki mjesec trebalo popraviti.miljenko je napisao/la: 26 vel 2018, 14:48 U ovom popisu ima PUNO više igara nego na njihovoj stranici... Stvarno šteta!
Do tada savjetujem korištenje ove tablice koja će se ažurirati na nekoj redovnijoj bazi.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- munja
- Reactions:
- Kontakt:
imamo i situaciju da na CM webu stoji ponuda za Race for the Galaxy ali nema je na ovom azurnijem popisu. a ja bas nju zelim narucitigrof je napisao/la: 26 vel 2018, 14:54Kad smo već kod tematike njihove web stranice, rečen nam je kako njihov web ide u rekonstrukciju, pa bi se to kroz poneki mjesec trebalo popraviti.miljenko je napisao/la: 26 vel 2018, 14:48 U ovom popisu ima PUNO više igara nego na njihovoj stranici... Stvarno šteta!
Do tada savjetujem korištenje ove tablice koja će se ažurirati na nekoj redovnijoj bazi.

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Možda je došla u međuvremenu, jer je naša lista od 12.2. Možeš nazvati CM i pitati ih. ako imaju staviti ćemo te na listu. Samo nam javi.munja je napisao/la: 27 vel 2018, 12:36
imamo i situaciju da na CM webu stoji ponuda za Race for the Galaxy ali nema je na ovom azurnijem popisu. a ja bas nju zelim naruciti![]()
![]()
- munja
- Reactions:
- Kontakt:
ima li interesa za ovu akciju ako mozete podijeliti kakvu informaciju?
ja ne mogu docekati igru
ja ne mogu docekati igru