Sad se meni namece osjecaj krivnje sto zelim za svoje posteno zarađene novce dobiti pravu stvar.
Par pojasnjenja:
- ta boja je jako razlicita. Ja uvijek igram s crvenim figurama u svim igrama, tako da mi je lako vidjet da tu nema crvene nego bordo. A i na kartama su nacrtane kocke u bojama i lako je vidjet mismatch. A i sjecanje na stare mi je staro 2 tjedna, jer sam vratio prijatelju njegov primjerak kad sam narucio ovaj
- nisam mislio da me vi pokusavate varat, jer to nema logike nit se slaze sa vasom reputacijom
- wizardsi su mi rekli da ako sam u usa, posaljem im igru o njihovom trosku. Ako sam international, jebiga, kostat ce shipping al ce kao ubacit u kutiju nesto da mi nadoknade to. Znaci shipping mog primjerka u usa + carina novog u hrvatsku + zajebancija > cijena nove igre
- ja nis vama ne zamjeram, al se slazem s tu nekim misljenjem da je trebalo odmah uletit sa zamjenom (pogotovo zbog natucene kutije, jer to nije u domeni wizardsa). Mislim trebalo, to bi bila customer care izvrsnost i urbana legenda o kvaliteti usluge bi rasla.
- nisam klinac ni cigan, tak da mi se takodjer neda imat ovu pricu u zivotu
- u mailovima nisam koristio imperativ jer je ipak grupna narudzba, popust, pa sam se nadao frendli rjesenju. Iskreno, malo mi je neugodno zbog sad eskalirane situacije na forumu.
- sve jedno namjeravam narucit ekspanziju (jos mi se niste dovoljno zamjerili

Ja cu poslat broj telefona na mail, pa vi vidite.
Ja sve svoje igre mazim, sleevam i pazim, pa me ovo bode u oci. Kad jednog dana prodajem igru, ona fakat bude mint.
Ne zelim ispast điber/cigan, ne zelim nis iskamcit ekstra.
Opet se opravdavam, jebiga