Koju ste igru nedavno kupili?
- Nuuq
- Reactions:
- Ima zahvala: 689 puta
- pohvaljen: 895 puta
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
Da ali mene to odra dok dodje. Jedino mi je kod Francuza podnošljivo.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Ah, zaboravim, sorry.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 99 puta
- pohvaljen: 73 puta
- Kontakt:
- Ovi su korisnici zahvalili autoru hrky000 za post (ukupno 6):
- smurfORnot • dado • Anwi • Valsim • mado • Burt Macklin
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 613 puta
- pohvaljen: 578 puta
Kutija mi došla nekakva! 

- Ovi su korisnici zahvalili autoru Stips za post (ukupno 4):
- dado • stoka • neoch • smurfORnot
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 613 puta
- pohvaljen: 578 puta
Bome da 
A na stolu otvorena mapa za No Retreat, rulebook skoro pročitan, priprema za soliranje danas podne/večer u visokoj fazi...

Life is good

A na stolu otvorena mapa za No Retreat, rulebook skoro pročitan, priprema za soliranje danas podne/večer u visokoj fazi...

Life is good

- Ovi su korisnici zahvalili autoru Stips za post (ukupno 4):
- stoka • smurfORnot • mado • Anwi
- CrazyBunnyGuy
- Reactions:
- Ima zahvala: 283 puta
- pohvaljen: 608 puta
- Kontakt:
Scythe - Invaders from Afar
Citadels 2016
IFA-u kupio prije kojih tjedan dana, igrali smo, zeznuti su ti novi likovi, dosta su teški, moram priznati, stvarno trebaš biti ekspert u Scytheu da ih uspješno odigraš ili igrati s teškim noobovima pa imaš vremena polako rastezati se preko ploče i crepati dok ostali jure uokolo.
Citadels - to mi je želja bila kupiti već dulje vrijeme. Imao sam je davno prije, prethodnu verziju, ali frendica ju je dobila u ostavinskoj raspravi kada smo završili faks i ona se vratila u Rijeku (ja sam dobio Pictionary u tom dijeljenju...). Danas sam kupio Citadels, pa kud puklo...
Mislim da počinjem imati blagi poremećaj, jer već mjerkam Mysterium koji smo igrali u subotu (frend dopotezao) i sviđa mi se...
Citadels 2016
IFA-u kupio prije kojih tjedan dana, igrali smo, zeznuti su ti novi likovi, dosta su teški, moram priznati, stvarno trebaš biti ekspert u Scytheu da ih uspješno odigraš ili igrati s teškim noobovima pa imaš vremena polako rastezati se preko ploče i crepati dok ostali jure uokolo.
Citadels - to mi je želja bila kupiti već dulje vrijeme. Imao sam je davno prije, prethodnu verziju, ali frendica ju je dobila u ostavinskoj raspravi kada smo završili faks i ona se vratila u Rijeku (ja sam dobio Pictionary u tom dijeljenju...). Danas sam kupio Citadels, pa kud puklo...
Mislim da počinjem imati blagi poremećaj, jer već mjerkam Mysterium koji smo igrali u subotu (frend dopotezao) i sviđa mi se...
- Ovi su korisnici zahvalili autoru CrazyBunnyGuy za post (ukupno 2):
- neoch • dado