Barem dok se ne pojavi Coimbra...

365games.co.uk
Ja nažalost nemam priliku isprobati igre prije kupnje pošto sam jedini dobavljač igara u mojoj grupi ali prije kupnje dosta istražim igru (recenzije, playthrough, objašnjenja pravila). Naravno dogodi se da fulam, mislim da će mi igra sjesti, a kad ono šipak (čitaj Camel Up, Montana, Long live the Queen). U tom slučaju igra ide na prodaju. Tu naravno gubim jer ne mogu vratiti uloženo ali jbg, that's life.Deni je napisao/la: 29 srp 2018, 15:21 kurioziteta radi, kupujete li na slijepo (recenzije i sl) ili nakon sto isprobate igru? sto s igrama koje vam ne legnu ili ne legnu ostalim igracima?
Na slijepo. Gledanje i čitanje recenzija, obavezno gledanje gameplay videa pune partije. Mislim da niti jednu igru nisam probao prije kupnje. Ako sam u poziciji probavati novu igru, onda je to obično da igru ima netko iz društva, dakle nema potrebe da je kupujem svoju kopiju.Deni je napisao/la: 29 srp 2018, 15:21 kurioziteta radi, kupujete li na slijepo (recenzije i sl) ili nakon sto isprobate igru? sto s igrama koje vam ne legnu ili ne legnu ostalim igracima?
Da li piše tko je odradio prijevod pravila na hrvatski?gogo666 je napisao/la: 03 kol 2018, 11:21
Hrvatsko/srpsko/slovenska verzija
Hrvatske upute su odrađene katastrofalno sa hrpom gresaka. I to ne mislim da pravopisne greske, nego krivo slovo, nedovrsena recenica, ubacen "-" usred rijeci (jer je netko mislio da ce se rijec presjec u sljedeci red), isforsirani prijevodi.
Uzas.
Tolko lose da sam morao uzet srpske upute da bih naucio igru.