Pozdrav Vedrane,
Infinity sam ti počeo među prvim ljudima kod nas davne 2. edicije.
Po meni jedan od najbolji skirmish gameova na marketu, također minijature su među najboljima.
Također predlažem youtube, guerilla miniatures ima dobre battlereportove, dapače, ima čak i 2 samonom gdje se nije najbolje proveo
Pravila u biti nisu toliko komplicirana, veći problem zna nastajati kod interakcije nekih special pravila međusobno i sl. pa bude situacija da treba malo googlati, ali kad malo uđeš u štih, pogledaš koj bat rep i pročitaš pravila nebi trebao imati previše problema.
Što se tiće bojanja, za nekoga tko nezna bojati modeli nisu baš najzahvalniji. Počevši od toga da su metalni, pa ih ipak trebaš još dodatno lakirati jer se chipaju inace, do toga da imaju brdo sitnih detalja što naravno otežava bojanje početniku...osobno sam prebojavao vojsku ne jednom kada nisam bio zadovoljan paintjobom

(pozitivna strana je što su metalni pa boja dolje lakše ide nego kod plastičnih).
Zadnju subotu kad sam krenuo frendu mentorirati sam se napio dok sam čekao da dovrši jedan game, pa po tom pitanju maybe I am not the best