U pravilu ne budu. Normalno je naletiti na 15-20% niže cijene i popuste za bundle. Opet napominjem, većina stvari nije na popustu. Ponegdje se naleti i na stvari koje su sa 35 snižene na 5 € ali to je rijetkost. Većina jakih popusta je na nepopularne i bezvezne igre. Najbolje se prolazi na aukcijama (no-shipping, preuzimanje i plaćanje ispred sajma), gdje nije neuobičajeno proći po 40% jeftinije, a igre u pravilu u odličnom stanju (second hand). Aukcije budu objavljene na BGG par mjeseci prije.
Koju ste igru nedavno kupili?
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 58 puta
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
- Antomon
- Reactions:
- Ima zahvala: 1238 puta
- pohvaljen: 933 puta
- Kontakt:
Potpisujem za aukcije, tako sam ja nabavio Carcassonne: The City ove godine za 40€, a igra je out-of-print već duže vrijeme.osaka je napisao/la: 06 stu 2018, 20:31U pravilu ne budu. Normalno je naletiti na 15-20% niže cijene i popuste za bundle. Opet napominjem, većina stvari nije na popustu. Ponegdje se naleti i na stvari koje su sa 35 snižene na 5 € ali to je rijetkost. Većina jakih popusta je na nepopularne i bezvezne igre. Najbolje se prolazi na aukcijama (no-shipping, preuzimanje i plaćanje ispred sajma), gdje nije neuobičajeno proći po 40% jeftinije, a igre u pravilu u odličnom stanju (second hand). Aukcije budu objavljene na BGG par mjeseci prije.
- dado
- Reactions:
- Ima zahvala: 3633 puta
- pohvaljen: 2321 put
- Kontakt:
Uuu Fuji!
Ajde molim te kad probaš napiši dojmove, jako malo se priča o igri, a izgleda mi jako interesantno.

Ajde molim te kad probaš napiši dojmove, jako malo se priča o igri, a izgleda mi jako interesantno.

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 257 puta
- pohvaljen: 436 puta
A jesi ga zarolao i zapisao za sljedeće četiri generacije 

Boardgames are power fantasies.
Maciej Janik et al.
Maciej Janik et al.