sadistiko je napisao/la: 04 tra 2019, 11:22
Evo jučer sam sudjelovao, više - manje cijelo vrijeme, na webinaru. Ne znam je li webinar o istim igrama svaki put ili je svaki puta druga tema, ali koliko sam stigao (jer sam taman na pola imao početak sata u školi pa sam preskočio kojih 20-30 minuta) meni se svidjelo predavanje, jedino imam zamjerku na malo lošiju prezentaciju, al dobro bitnije je što prezenter priča

Koliko sam na kraju skužio ljudi su bili jako zadovoljni i bilo je i konstruktivnih pitanja na koja je Dejan stigao odgovarati.
Hvala
Prilikom konverzije prezentacije na Adobe Connect došlo je do neke greške pa su se na par slajdova slova pomaknula i nedostajalo je prvo slovo. Ako nešto drugo nije štimalo reci mi da prepravim za idući put. Ako ga bude.
Iste igre prezentiram svaki put (Catan, Crcassonne, Dixit, Azul, Camel Up, One night ultimate werewolf, Codenames, TTR, Timeline, Pandemic, Forbidden island/desert - zadnjih 6 nakratko prođem na samom kraju čisto da prikažem alternative, ostale opisujem detaljnije). Odabrao sam ih prvenstveno prema dostupnosti pošto je webinar na državnoj razini pa sam se fokusirao na naslove iz Müllera koji je dosta proširen po Hrvatskoj.
Održao sam sada tri webinara i dosadašnje povratne informacije su jako pozitivne. Ekipa kaže da je očekivala jako malo i nešto potpuno drugačije, a da su saznali puno novoga.
Jedna kolegica mi je nakon prezentacije poslala fotku Catana. Isti dan su otišli u Müller i kupili si igru za doma.