Koju ste igru nedavno kupili?
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
E bay ali već je prošla ta ponuda, (to stvarno jako brzo prođe) shiping me koštao nešto više od igre, što je još bilo i super jer cijene budu i 2-3 puta veće, a većinom nažalost ne dostavljaju kod nas. No to mi je već jako dugo želja pa sam se "počastio".
Ne znam zašto tu igru ne izdaju u Europi, materijal se sastoji od ploče sa dodatnim prostorijama koje se dodaju glavnoj ploči (pogledajte dva prolaza na lijevoj strani) , figure kralja duhova, dodatne figure jednog crvenog i par zelenih duhova, te kartica i žetona.
Ako netko ima kakvu povoljnu računicu da bi to mogao skenirati i isprintati, rado ustupim.
Možda ih bude na essenu?
Ne znam zašto tu igru ne izdaju u Europi, materijal se sastoji od ploče sa dodatnim prostorijama koje se dodaju glavnoj ploči (pogledajte dva prolaza na lijevoj strani) , figure kralja duhova, dodatne figure jednog crvenog i par zelenih duhova, te kartica i žetona.
Ako netko ima kakvu povoljnu računicu da bi to mogao skenirati i isprintati, rado ustupim.
Možda ih bude na essenu?
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1605 puta
- Kontakt:
Opa, imaju Verflucht! Kao ljubitelj The Game i The Minda, to mi je automatski interesantno.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 435 puta
- pohvaljen: 796 puta
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 664 puta
- pohvaljen: 602 puta
Azul 240, odnosno 192 s popustom. Imaju i verziju Bojano staklo Sintre (330 minus popust).
Verflfhkt imaju već dosta dugo (65 minus popust).
Ovaj Agent je aka Spyfall (155 minus popust).
Verflfhkt imaju već dosta dugo (65 minus popust).
Ovaj Agent je aka Spyfall (155 minus popust).
Zadnja izmjena: Vukozec, dana/u 17 lis 2019, 18:47, ukupno mijenjano 2 puta.
- Ovi su korisnici zahvalili autoru Vukozec za post:
- smurfORnot