Šaljem HP-om jer su jeftiniji i možeš slati bilo gdje dok ostali ili su jako skuplji ili nemaju dostavu u sve zemlje svijeta. Nije da je HP super, daleko od toga. Zastarjeli obrasci koje moraš ručno ispunjavat ako nemaš dekadentni matrični pisač, ili ako se išta desi s paketom, skoro pa si možeš objesit o rep to što je netko od njih (ne mora biti da je to baš bilo u Hrvatskoj) strgao unutrašnjost paketa, a ako šalješ van Hrvatske ne možeš ni staviti etiketu da je lomljivo. Naime slao sam u Norvešku Scythe BBB kutiju koja je stvarno čvrsta, jednom mi je pala sa stola (ne ta koju sam slao) i nije joj ništa bilo, ali ovi mamlazi su je uspjeli razvaliti da je čovjeku došla lagano potrgana kutija. To me dovelo u nezavidni položaj jer ne mogu dobiti odštetu od pošte, bez obzira što sam poslao žalbu, kažu da se na njih odgovara unutar 6 mjeseci

. I druga stvar, što da sad radim, čovjek sve uredno platio i dobio oštećenu robu koja BTW nije jeftina da samo mogu poslat zamjensku stvar što obično radim ako ima neka falinga na insertu.