Through the Ages online liga (2.sezona u tijeku)
-
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 151 put
- pohvaljen: 137 puta
- Kontakt:
Re: Prvi Through the Ages online turnir
Ok, Mislav (Valsim) i ja smo isto zainteresirani, ali nemamo dvije verzije igre normalno i nemamo digitalnu ekspanziju (ali vjerojatno si možemo priuštiti) pa sad još kontamo kako da to riješimo. Možda će samo jedan od nas igrati onda ili ćemo poludit i kupit još jednu verziju igre s ekspanzijom 
To je jedina igra koju igram na mobu i nisam nikada požalio para. Samo napišite i username-ove jer će mi trebat da vas pozovem u ligu. Nadam se da će nas se skupiti što više 

- dlakar
- Reactions:
- Ima zahvala: 677 puta
- pohvaljen: 664 puta
- Kontakt:
Što se mene tiče, čekao bih da se oformi liga.
For a while, I thought of myself as an atheist until I realized it was a belief, too.
- Bolindus
- Reactions:
- Ima zahvala: 88 puta
- pohvaljen: 422 puta
- Kontakt:
Po meni mozemo ovu startat, pa kad se svi jave odma i drugu startat, nist nas ne sprijecava da igramo i 10 turnira odjednom 

- marge
- Reactions:
- Ima zahvala: 285 puta
- pohvaljen: 774 puta
- Kontakt:
i ja se javljam za ligu ako se treba opet prijaviti, marge2 mislim da je username
Kolega dlakar nije za to pa ne bih forsirao. Igrat ćemo svi ligu.Bolindus je napisao/la: 08 svi 2020, 08:42 Po meni mozemo ovu startat, pa kad se svi jave odma i drugu startat, nist nas ne sprijecava da igramo i 10 turnira odjednom![]()
Volio bih da svi ponovno potvrde sudjelovanje kako bi točno znali broj sudionika. Ukoliko netko ne prihvati pozivnicu u ligu moramo raditi novu jer se ne može naknadno mijenjati broj sudionika. Mislim da je vremenski rok dovoljno dug da svi koji žele vide ovaj post i prijave se.marge je napisao/la: 08 svi 2020, 11:27 i ja se javljam za ligu ako se treba opet prijaviti, marge2 mislim da je username
- Papaver
- Reactions:
- Ima zahvala: 948 puta
- pohvaljen: 665 puta
- Kontakt:
- Deni
- Reactions:
- Ima zahvala: 690 puta
- pohvaljen: 1092 puta
- Kontakt:
Re: Prva Through the Ages online liga
Trenutno sam free za sve kombinacije
TTA imam samo na andoridu, nemam ekspanziju
tta account: FleaZapp
TTA imam samo na andoridu, nemam ekspanziju
tta account: FleaZapp
- Bojan1983
- Reactions:
- Ima zahvala: 376 puta
- pohvaljen: 385 puta
- Kontakt:
Re: Prva Through the Ages online liga
Već sam se zabrinuo da ćemo skupiti manje od 8 igrača
Za sada 7 prijavljenih posjeduje ekspanziju, 2 ne posjeduje i za jednog igrača ne znamo status.
Sutra kad budemo imali konačan broj ljudi poslati ću pozivnice za basic ligu gdje ćemo svi sudjelovati i za dodatnu mix ligu di bi igrali samo oni koji posjeduju ekspanziju pod istim pravilima.

Za sada 7 prijavljenih posjeduje ekspanziju, 2 ne posjeduje i za jednog igrača ne znamo status.
Sutra kad budemo imali konačan broj ljudi poslati ću pozivnice za basic ligu gdje ćemo svi sudjelovati i za dodatnu mix ligu di bi igrali samo oni koji posjeduju ekspanziju pod istim pravilima.