Through the Ages online liga (2.sezona u tijeku)
- dendarii42
- Reactions:
- Ima zahvala: 816 puta
- pohvaljen: 678 puta
- Kontakt:
Re: Prva Through the Ages online liga
Ne postoji opcija da se ekipa određena za partiju skupi i odvali ju u 2 sata?
- Papaver
- Reactions:
- Ima zahvala: 948 puta
- pohvaljen: 665 puta
- Kontakt:
Nadam se da postoji, ali to zna biti teško izvedivo, pogotovo kad nas je 4.dendarii42 je napisao/la: 12 svi 2020, 11:10 Ne postoji opcija da se ekipa određena za partiju skupi i odvali ju u 2 sata?
- Bojan1983
- Reactions:
- Ima zahvala: 376 puta
- pohvaljen: 385 puta
- Kontakt:
Ili nisi shvatio sta sam htio reci ili ja nisam shvatio sta ti zelis reci

Moja teorija je da ce jednako dugo trajat bez obzira na broj gejmova
Da ima bilo kakav problem mozemo ga cekat i tjedan dana, ali ako se nije ulogiro na forum sta mozemo ocekivat kad krene turnir... Ocito se nije logiro ni u aplikaciju jer mu je i tamo notification...Trenutno u Mix ligi čekamo da pozivnicu prihvati korisnik vorpain koji na forumu nije bio zadnjih 5 dana. Zapravo, nejasno je posjeduje li uopće ekpanziju jer nikada nije odgovorio na privatnu poruku.
Sklon sam dati mu još 24h i ako u tom roku ne prihvati krenuli bi bez njega s 11 igrača.
Ajmo krenut dok su ljudi jos zainteresirani

Pretpostavka je da će se igrati svih 7 partija istovremeno tako da je to neizvedivo. Da ne govorimo da za prihvaćanje pozivnica treba skoro 36h, onda očekivati da će se 11/12 ljudi skupiti istovremeno je isto neizvedivo.dendarii42 je napisao/la: 12 svi 2020, 11:10 Ne postoji opcija da se ekipa određena za partiju skupi i odvali ju u 2 sata?
Mislim da te jesam shvatio. Igra se 7 igri simultano. Predložio sam smanjenje jer bi nekima to moglo biti previše igri za pratiti. No, nećemo više kemijat i mijenjat. Ovaj put će biti ovako pa ćemo drugi put pametnije.Bojan1983 je napisao/la: 12 svi 2020, 11:48Ili nisi shvatio sta sam htio reci ili ja nisam shvatio sta ti zelis reci
Moja teorija je da ce jednako dugo trajat bez obzira na broj gejmova
Da ima bilo kakav problem mozemo ga cekat i tjedan dana, ali ako se nije ulogiro na forum sta mozemo ocekivat kad krene turnir... Ocito se nije logiro ni u aplikaciju jer mu je i tamo notification...Trenutno u Mix ligi čekamo da pozivnicu prihvati korisnik vorpain koji na forumu nije bio zadnjih 5 dana. Zapravo, nejasno je posjeduje li uopće ekpanziju jer nikada nije odgovorio na privatnu poruku.
Sklon sam dati mu još 24h i ako u tom roku ne prihvati krenuli bi bez njega s 11 igrača.
Ajmo krenut dok su ljudi jos zainteresirani![]()
Što se tiče vorpaina, slažem se s tobom da je mala šansa da se pojavi.
Pošto Papaver radi do 17h pokrenuti ću mix ligu nakon 17h a do tada se možda i vorpain javi

S basic ligom i dalje čekamo da Deni riješi problem i isto kreće.
Random Mix liga je službeno krenula. Prvo igramo sve sve 4p igre, a onda 3p igre. Sretno svima!
Raspored i ljestvica:
https://account.czechgames.com/tournaments/detail/1198
Raspored i ljestvica:
https://account.czechgames.com/tournaments/detail/1198
- Bojan1983
- Reactions:
- Kontakt:
Weeeeha Sretno svima
Ovo da se 3p igraju kasnije je opcija ili tako funkcioniraju turniri?
- dendarii42
- Reactions:
- Kontakt:
Ima ovdje neka opcija obavještavanja kada si na redu? Neki mail ili ping na mobitel? Ili moram biti odgovoran i periodično provjeravati stanje?
- Bojan1983
- Reactions:
- Kontakt:
i na Androidu i na steamu postoji notification koji je po defaultu ukljucen
Zapravo su to savršeno napravili, možeš birati kako se igra. Teoretski smo mogli igrati i jednu po jednu partiju. Ovo mi se činilo nekako logično da ne traje predugo (2 batcha) a da nije ni nagurano. Prvo smo koncentrirani na 4p strategije a onda na 3p.Bojan1983 je napisao/la: 12 svi 2020, 17:31 Weeeeha Sretno svima
- dendarii42
- Reactions:
- Kontakt:
Da, ali pretpostavljam da ne dođe do tebe ako ugasiš igru.Bojan1983 je napisao/la: 12 svi 2020, 17:49 i na Androidu i na steamu postoji notification koji je po defaultu ukljucen