Grupna narudžba s BGG Basement (Gameslore outlet)
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1605 puta
- Kontakt:
Grupna narudžba s BGG Basement (Gameslore outlet)
https://www.bggbasement.com
Ponuda igara je mala, uglavnom je riječ o osrednjim igrama ili igrama koje se nisu proslavile zbog previsoke cijene. Ali definitivno se mogu uloviti dobre igre, a ponuda se često izmjenjuje.
Npr. trenutno se za manje od 200kn mogu kupiti igre poput First Marstians, Commanauts, Gen7 Crossroads game, Founders of Gloomhaven, ekspanzija za Gloomhaven, Kepler 3042.
Sve je isto kao sa Gamesloreom budući da je to njihov outlet. Znači minimalna poštarina 12 ili 16 funti, odnosno 24 ako je velik paket.
Tražim zainteresirane za podjelu poštarine, da ju snizimo na barem 20-25 kn po osobi.
Trenutno je funta oko 8.6 kn.
Prednost imaju članovi, a ako se ne skupimo do nedjelje, primam i ostale.
Ponuda igara je mala, uglavnom je riječ o osrednjim igrama ili igrama koje se nisu proslavile zbog previsoke cijene. Ali definitivno se mogu uloviti dobre igre, a ponuda se često izmjenjuje.
Npr. trenutno se za manje od 200kn mogu kupiti igre poput First Marstians, Commanauts, Gen7 Crossroads game, Founders of Gloomhaven, ekspanzija za Gloomhaven, Kepler 3042.
Sve je isto kao sa Gamesloreom budući da je to njihov outlet. Znači minimalna poštarina 12 ili 16 funti, odnosno 24 ako je velik paket.
Tražim zainteresirane za podjelu poštarine, da ju snizimo na barem 20-25 kn po osobi.
Trenutno je funta oko 8.6 kn.
Prednost imaju članovi, a ako se ne skupimo do nedjelje, primam i ostale.
- miljenko
- Reactions:
- Ima zahvala: 979 puta
- pohvaljen: 336 puta
- Kontakt:
Re: Grupna narudžba s BGG Basement (Gameslore outlet)
Ooo pa ima skroz dobrih igri!
Mythotopia je meni baš dobra igra, a ovo je još i limited edicija sa drvenim figurama umjesto kartona... za 60kn
Omega Centauri je isto solidna igra za nikakve pare
Mythotopia je meni baš dobra igra, a ovo je još i limited edicija sa drvenim figurama umjesto kartona... za 60kn
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Da! Ja bih si uzeo Mythos Tales kickstarter ediciju. 80kn, a druga edicija je po 300+kn. Doduše ima dosta erate, ali za tu cijenu...miljenko je napisao/la: 14 svi 2020, 10:16 Ooo pa ima skroz dobrih igri!
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2393 puta
- pohvaljen: 2599 puta
- Kontakt:
Kupi kupi kupi kupi kupi Kupi kupi kupi kupi kupi Kupi kupi kupi kupi kupi Kupi kupi kupi kupi kupimiljenko je napisao/la: 14 svi 2020, 10:16 Ooo pa ima skroz dobrih igri!

Meni je zapeo za oko Field Of Glory Card Game, također od Martina

25,68 kuna prema sadašnjem tečaju. Eh da su i drugi naslovi toliko povoljniji gdje bi nam bio kraj.
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 11 puta
Bok!
Ja bih isto uzela Mythos Tales 1st edition, ako se još uvijek skupljaju ljudi za grupnu narudžbu.
Ja bih isto uzela Mythos Tales 1st edition, ako se još uvijek skupljaju ljudi za grupnu narudžbu.
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Može. S tobom nas je trenutno petero.TabulaTomato je napisao/la: 17 svi 2020, 12:02 Bok!
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 21 put
- pohvaljen: 253 puta
Ak jos ima mjesta, daj ubaci first martians
Brutalna cijena
Brutalna cijena
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Pogledam navečer pa javim.gogo666 je napisao/la: 17 svi 2020, 12:22 Ak jos ima mjesta, daj ubaci first martians
Brutalna cijena
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Napravio sam narudžbu. Svi koji su se javili su upali. Uskoro javim podatke za uplatu.