Slažem se za raspored. Ja igram u 2 igre (4p) s @Bolindus i @Portich a npr. niti jedom s @marge (možda i bolje jer ima 2 prva mjesta u 2 partije) ili @Bojan1983dlakar je napisao/la: 16 svi 2020, 18:08 Uf da, @Bojan1983 se u zadnjoj igri vrhunski izvukao i u zadnja dva kruga ratom i agresijom me stjerao sa drugog na zadnje mjesto. Svaka čast. Moram priznat da sam dosta griješio i brzopleto igro jer sam ponekad odigravo na mjestima gdje nije bilo koncentracije. Čim čujem obavjest, ne mogu odoljeti da ne vidim što se događa. Sve u svemu, zadovoljan sam ovim formatom turnira i baš je zabavno. U početku mi je bilo čudno, ali sam se priviknuo. Jedino mislim da raspored igrača nije baš dobro odrađen. Sa nekima ću igrat samo jedanput, dok sa drugima i do pet puta

Nažalost nije bilo nikakve opcije da se utječe na njega ili ga se naknadno promijeni.
Ako mi bude extremno dosadno možda pošaljem prijedlog supportu da umjesto totalno random rasporeda uvedu neki koji bi maksmizirao broj različitih partija.