Through the Ages online liga (2.sezona u tijeku)
- Deni
- Reactions:
- Ima zahvala: 690 puta
- pohvaljen: 1092 puta
- Kontakt:
- marge
- Reactions:
- Ima zahvala: 285 puta
- pohvaljen: 774 puta
- Kontakt:
Re: Prva Through the Ages online liga - ZAVRŠENO
Nef +
Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk
- fpol
- Reactions:
- Ima zahvala: 247 puta
- pohvaljen: 190 puta
- Kontakt:
Prijava, nick : Praetor
- Papaver
- Reactions:
- Ima zahvala: 948 puta
- pohvaljen: 665 puta
- Kontakt:
Za sad je prijavljeno 11 igrača, većinom s foruma, par van njega.
Taggat ću još sve koji su ili igrali ili bili zainteresirani za igranje prošlu ligu i dati još do kraja tjedna prostor za prijave:
@zabuzacro
@Portich
@Bojan1983
@Valsim
@Slavica
@Stipsonov
Nema ograničenja broja sudionika.
Taggat ću još sve koji su ili igrali ili bili zainteresirani za igranje prošlu ligu i dati još do kraja tjedna prostor za prijave:
@zabuzacro
@Portich
@Bojan1983
@Valsim
@Slavica
@Stipsonov
- roverandom
- Reactions:
- Ima zahvala: 152 puta
- pohvaljen: 195 puta
- Kontakt:
username: roverandom
- Ovi su korisnici zahvalili autoru roverandom za post:
- Papaver
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2393 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:
Hjaaaooo doći će mi želja fakeati da sam bio u kontaktu s nekim Covid pozitivnim da mogu odležati turnir domaPapaver je napisao/la: 10 stu 2020, 08:54 Za sad je prijavljeno 11 igrača, većinom s foruma, par van njega.
@zabuzacro
@Portich
@Bojan1983
@Valsim
@Slavica
@Stipsonov

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 9 puta
- pohvaljen: 24 puta
Ma rado bi igrao, al necu imat vremena biti redovan. Sretno!!Papaver je napisao/la: 10 stu 2020, 08:54 Za sad je prijavljeno 11 igrača, većinom s foruma, par van njega.
@zabuzacro
@Portich
@Bojan1983
@Valsim
@Slavica
@Stipsonov
- Bojan1983
- Reactions:
- Ima zahvala: 376 puta
- pohvaljen: 385 puta
- Kontakt:
Nakon "nase" lige i 2 sezone igranja international laddera bas sam odahnuo da je konacno gotovo i da "ne moram pratit" jesam li na redu u nekom gejmu, osim toga dani su sve kraci, sve je hladnije, idealno za ucestalije gejmanje na stolu pa cu ovaj put preskocitTaggat ću još sve koji su ili igrali ili bili zainteresirani za igranje prošlu ligu i dati još do kraja tjedna prostor za prijave
Pohvale za trud i organizacijuNapravio bih jedan random mix tournament sa sličnim pravilima kao i prvi turnir, dakle jedna grupa i vjerojatno četiri 3p te četiri 4p partije, isto bodovanje i nadam se ovaj put ujednačen raspored igrača po partijama. Brzina bi bila fast async, a igrali bi prvo sve 3p partije pa onda sve 4p.
Ako zelis "ujednačen raspored igrača po partijama" onda ti je idealna grupa od 7 igraca i 3x3p i 4x4p... (ili grupa od 5 igraca pa 6x3p), sve drugo ce bit random kao sto je bila nasa prva sezona...
Kao sto sam vec spomenuo za vrijeme prve sezone, mislim da bi najbolje bilo formirat "prvu ligu" sa "najboljih" 7 (po konacnom poretku prosle sezone/ po ingame levelu/wildcardu

- Papaver
- Reactions:
- Ima zahvala: 948 puta
- pohvaljen: 665 puta
- Kontakt:
Dosta sam se igrao s postavkama turnira i razmišljao sam da napravim dvije grupe, ali sam nekako odustao od toga jer bi za takvu ligu bilo najoptimalnije da svi koji su sudjelovali u prvom, sudjeluju i u svim sljedećim turnirima, a ne znam koliko je to izvedivo.Bojan1983 je napisao/la: 11 stu 2020, 00:57 Pohvale za trud i organizaciju
Ako zelis "ujednačen raspored igrača po partijama" onda ti je idealna grupa od 7 igraca i 3x3p i 4x4p... (ili grupa od 5 igraca pa 6x3p), sve drugo ce bit random kao sto je bila nasa prva sezona...
Kao sto sam vec spomenuo za vrijeme prve sezone, mislim da bi najbolje bilo formirat "prvu ligu" sa "najboljih" 7 (po konacnom poretku prosle sezone/ po ingame levelu/wildcardu) i "drugu ligu" za ostale.... pa onda promotion/relegation itd...
Vidjet ću još ako se još jedna osoba prijavi jer za sad nas je 13.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 290 puta
- pohvaljen: 73 puta
- Kontakt:
I ja bih se priključio.
Account: dg2000
Account: dg2000
- Ovi su korisnici zahvalili autoru dgalesic2000 za post:
- Papaver