amazon prime

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
CrazyBunnyGuy
Reactions:
Ima zahvala: 283 puta
 pohvaljen: 608 puta
Kontakt:

Re: amazon prime

Post Postao/la CrazyBunnyGuy »

Ne budi mi lijeno, čačkah po njemačkom Amazonu (već sam prije naručivao s njega neke stvari i mirio se onomad s visokim dostavama...). Cijene dostava su zbilja random. :P Nemam Prime i slično, baš sam onako htio gledati kao average consumer. I tako kao average consumer potražih npr. Viscounts of the West Kingdom i košta nekih 60 eura plus dostava koja se kreće od 4 eura do 80 eura, ovisi od kojeg sellera :P Strava. Stvarno treba znati kopati po Amazonu da se nađe dobar deal, a najčešće to nije ono što ti sam Amazon ponudi.

Što se tiče ove suradnje s HP-om, vjerujem da se treba strpiti da stvar profunkcionira i da riješe dječje bolesti prije nego se svi zaletimo. OSobno sam uvijek zavidio svojim kolegama iz SAD-a, UK-ja i Njemačke na Amazonu i tim besplatnim dostavama, dostavama unutar jednog dana i svim onim đinđama tipa quick order stvari (ono, prodavali su na AMazonu programibilne tipkice npr. isprogramiraš je da pritiskom na nju naručiš stvar x; pa kao imaš npr. jednu takvu u kupaoni pored veš mašine i skužiš da ti je deterdžent pri kraju i samo tipneš i naruči ti sto kila deterdženta jer si tako programirao; pa onda imaš jednu za kavu, jednu za lijevo jaje jednu za desno jaje... :P) Meni to onomad kao science fiction bilo, jer ako je upareno s besplatnom ili jako jeftinom dostavom, kuš bolje!

Naravno, kod nas to nikad ne bude funkcioniralo jer bez obzira na sve, NIKAD nećemo imati normalne dostave. Uvijek ćemo imati "ALO JESTE DOMA JA SAM ISPRED!" (a ti na drugom kraju grada, a lijepo si im rekao da te zovu RANIJE...) ili "pokušali smo dostavu osamsto puta ali niste bili na adresi" (a ti zalijepljen za interfon...). Koje mi koristi ako jednim pritiskom naručim prašak za robu ako ću morat po njega na Poštu, onda mogu i u Kaufland skoknut, usput mi je :P

Anyway, pardon na ovom random rantu, samo sam mrvicu kivan na prčvarnicu u kojoj živimo ;)
Ovi su korisnici zahvalili autoru CrazyBunnyGuy za post:
Teehee(R)
Deni
Reactions:
Ima zahvala: 690 puta
 pohvaljen: 1092 puta
Kontakt:

Re: amazon prime

Post Postao/la Deni »

Sto se tice dostava, nije ni vani cvijece. Dpd, dhl ista pjesma. doci cemo izmedju 11 i 12, pa ne dodju. pa ide update na trackingu, izmedju 12-13 pa 13-14 i onda na kraju ostavili smo kod najblizeg paket partnera

ili jos bolje nedavno sam imao dramu s Fedexom. prvi dan me nisu nasli doma, sutra dan su izmislili da me nisu nasli na adresi (nitko nije zvonio) da bi iducih 15 dana u cetri nezuspjena pokusaja pokusao dogovoriti dostavu s korianickom sluzbom. "doci ce sutra" - paket nikad ni ne ode iz centra. na kraju sam sjeo na ubahn i nakon dva sata bio doma s igrom.

neki samo kazu dan kad ce doci, kao npr jucer (subota) sto sam imao situaciju. dva paketa cekao, jedan dosao oko 2 drugi oko pol 6. cijeli dan proveo u kuci, jer ne dwj boze da te ne nadju, odmah drama.

neki znaju ostaviti kod susjeda, neki na stubistu, al nije pravilo.

ugl drama :D

a sto se tice prime dostave, dosad nisam imao problema. ak kaze da cu dobit paket sutra ako narucim danas prije 22h tak i bude.
slika
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”