Što se tiče ove suradnje s HP-om, vjerujem da se treba strpiti da stvar profunkcionira i da riješe dječje bolesti prije nego se svi zaletimo. OSobno sam uvijek zavidio svojim kolegama iz SAD-a, UK-ja i Njemačke na Amazonu i tim besplatnim dostavama, dostavama unutar jednog dana i svim onim đinđama tipa quick order stvari (ono, prodavali su na AMazonu programibilne tipkice npr. isprogramiraš je da pritiskom na nju naručiš stvar x; pa kao imaš npr. jednu takvu u kupaoni pored veš mašine i skužiš da ti je deterdžent pri kraju i samo tipneš i naruči ti sto kila deterdženta jer si tako programirao; pa onda imaš jednu za kavu, jednu za lijevo jaje jednu za desno jaje...

Naravno, kod nas to nikad ne bude funkcioniralo jer bez obzira na sve, NIKAD nećemo imati normalne dostave. Uvijek ćemo imati "ALO JESTE DOMA JA SAM ISPRED!" (a ti na drugom kraju grada, a lijepo si im rekao da te zovu RANIJE...) ili "pokušali smo dostavu osamsto puta ali niste bili na adresi" (a ti zalijepljen za interfon...). Koje mi koristi ako jednim pritiskom naručim prašak za robu ako ću morat po njega na Poštu, onda mogu i u Kaufland skoknut, usput mi je

Anyway, pardon na ovom random rantu, samo sam mrvicu kivan na prčvarnicu u kojoj živimo