Lijepe igre

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
Minsc1610
Reactions:
Ima zahvala: 295 puta
 pohvaljen: 339 puta
Kontakt:

Re: Lijepe igre

Post Postao/la Minsc1610 »

Ja ne znam što bih rekao - meni su sve prelijepe. Ja kad vidim te kutije poslagane jedna na drugu padam u trans. Bilo koju igru koju vidim dovoljno je da ima na kutiji više od dvije boje već imam osmijeh na licu. A kad su raširene na stolu - radost! Kad bih baš morao odabrati neku koja mi kaže: "BUM! evo me! Vidi kak sam lijepa!" - to mi je uvijek Everdell. Ali prelijepe su mi i Awaken Realms igre (osim Nemesis jer ima samo dvije boje: crnu i plavu :D :D ), Roxley igre, FFG mi ima predivan art na gotovo svemu (osobni favorit mi je Arkham Horror LCG), Stonemeier igre (ne znam koja mi je ljepša), Plaid Hat - oni su mi čudo, na koncu čak su mi divne i Castles of Burgundy i serijal tih "nacrtala ih moja komšinica Janja" igara. Eto!
Ovi su korisnici zahvalili autoru Minsc1610 za post:
priroda15
slika
ratnip
Reactions:
Ima zahvala: 26 puta
 pohvaljen: 193 puta

Post Postao/la ratnip »

Još nisam doživio da Santorini NE privuče pažnju... :)

slika
osaka
Reactions:
Ima zahvala: 12 puta
 pohvaljen: 58 puta
Kontakt:

Post Postao/la osaka »

CO2 Second Edition ploču se može staviti na zid kao umjetninu, a tek prisutnost na stolu kad se sagradi par elektrana, uf.
Travelin' ima jako ugodan dizajn, naročito kutija.
Brass Birmingham, mislim napraviti custom poker žetone (link) samo za tu igru :).
Elysium - igra sa tematikom grčke mitologije, otišli toliko daleko da insert izgleda kao Akropola.

Igre sa ljepim kartama: Century Spice Road i Golem Edition, Ashes Phoenixborn, Seasons, Res Arcana, Root

Ostalo: Iwari, The Networks, Scoville, Troyes, Vindication, Lewis n Clark, 51st State m.set, Otys kutija, Court of the Dead: Mourners Call, Tidal Blades: Heroes of the Reef, The City of Kings, The Lost Expedition, Black Orchestra, Concordia kutija od bazne igre 3.ed i kutija od ekspanzije Salsa

+ Par manje poznatih bisera (gameplay mi ne djeluje nešto zanimljivo, ali artwork..)
Light Hunters: Battalion of Darkness, Dark Tales, Tomorrow (način na koji igrači komadi iskaču na mapi, kontrast), Simurgh, The Shipwreck Arcana, In the Hall of the Mountain King (prekratko i restriktivno), Grimslingers
slika
realuka
Reactions:
Ima zahvala: 993 puta
 pohvaljen: 1011 puta
Kontakt:

Post Postao/la realuka »

PARKS - niti jedne kartice se ne mogu mjeriti s ovih 50 kartica parkova, a i tu su još i meeplesi koji nisu klasično bojani nego je to bajcano drvo pretpostavljam
Mariposas - daleko nalijepša ploča koju sam vidio, vjerojatno jer je ful crna pozadina i nema VP tracker oko ploče
Vindication - svi ti dodaci uz igru metalni i plastični, predivan art, posebno rezane kartice, vrh igra
Ovi su korisnici zahvalili autoru realuka za post:
BJ_Speedy
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”