[NAJAVA] ostatak proširenja za Carcassonne
Moderator/ica: sadistiko
Pravila foruma
Teme otvarajte po imenima igara koje prevodite, kako bi se lakše diskutiralo o pojedinom prijevodu igre.
U otvorenoj temi obavještavajte u kakvom je statusu prijevod. Početak, kraj, problemi i nedoumice...
Također, provjerite svoje tekstove pomoću provjere pravopisa u programima za pisanje teksta ili web browserima, jer je ružno vidjeti kada se podkradu tipične pravopisne greške (posebno Č i Ć, te JE i IJE). Prije početka rada obavezno pročitajte Priručnik za prevoditelje!
Priručnik za prevoditelje
Rječnik igraćih pojmova
Teme otvarajte po imenima igara koje prevodite, kako bi se lakše diskutiralo o pojedinom prijevodu igre.
U otvorenoj temi obavještavajte u kakvom je statusu prijevod. Početak, kraj, problemi i nedoumice...
Također, provjerite svoje tekstove pomoću provjere pravopisa u programima za pisanje teksta ili web browserima, jer je ružno vidjeti kada se podkradu tipične pravopisne greške (posebno Č i Ć, te JE i IJE). Prije početka rada obavezno pročitajte Priručnik za prevoditelje!
Priručnik za prevoditelje
Rječnik igraćih pojmova
Najavio bih prevođenje pravila za ostatak velikih proširenja za Carcassonne koja još nisu prevedena. Tempo - otprilike jedno proširenje tjedno.
Dakle,
The Tower
The Princess & the Dragon
Count, King & Cult (sadrži mini-proširenja The Count of Carcassonne, River II, The Cult i King & Robber Baron)
Bridges, Castles & Bazaars.
Time bi bila obuhvaćena sva velika proširenja.
Od mini-proširenja bih još mogao dodati prijevode za Crop Circles (Die Kornkreise) i The School (Die Schule), kao i Wheel of Fortune i Carcassonne: 10 Year Special Edition koja sadrži mini-proširenje The Festival.
MOLBA:
Molio bih osobu koja je prevela pravila za The Catapult da mi pošalje PP kako bismo se (ako je voljan/voljna) dogovorili oko ispravka nekih sitnih greškica i promjene izgleda i prijeloma *.pdf-a.
Pozdrav!
Dakle,
The Tower
Count, King & Cult (sadrži mini-proširenja The Count of Carcassonne, River II, The Cult i King & Robber Baron)
Bridges, Castles & Bazaars.
Time bi bila obuhvaćena sva velika proširenja.
Od mini-proširenja bih još mogao dodati prijevode za Crop Circles (Die Kornkreise) i The School (Die Schule), kao i Wheel of Fortune i Carcassonne: 10 Year Special Edition koja sadrži mini-proširenje The Festival.
MOLBA:
Molio bih osobu koja je prevela pravila za The Catapult da mi pošalje PP kako bismo se (ako je voljan/voljna) dogovorili oko ispravka nekih sitnih greškica i promjene izgleda i prijeloma *.pdf-a.
Pozdrav!
L.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Teško, jer je Catapult nasljeđen od starog LoM-a, pa se ne zna tko je to tada prevodio
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Re: [NAJAVA] ostatak proširenja za Carcassonne
UPDATE: Ova dva proširenja su završena.lazo je napisao/la: The Tower
L.
- sonjecka
- Reactions:
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 4 puta
- Kontakt:
Jupiii, taman sam ovaj vikend igrala prvi put glavnu igru,a jos nisam stigla proucit pravila za ekspanzije
tako da ce mi tvoje taman dobro doc
hvala!
tako da ce mi tvoje taman dobro doc

UPDATE: završeno...lazo je napisao/la:Bridges, Castles & Bazaars
L.