Card sleeves
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 65 puta
- pohvaljen: 42 puta
Re: Card sleeves
Ja bih igrao bez sleevova da zabranim hranu tijekom igranja, ali nekako mi se gubi dio draži dok nas je puno a ništa na stolu
pa rađe stavim omotiće...

- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 909 puta
- pohvaljen: 1037 puta
- Kontakt:
Da sam prvenstveno bg igrac mozda bi se i slozio,ali sumnjam.priroda15 je napisao/la: 26 vel 2021, 21:38 Zanima me dal imam istomišljenika. Ja izbjegavam sleevove jer mi je puno veći gušt igrati bez i osjetit karte. Filozofija mi je - radije ću potrošit karte pa kasnije ako treba kupit novu igru, al bar sam uživao u igri bez sleevovaIgre su da se igraju i troše. Jedina igra koju imam a gdje su sleevovi po meni must have je TMars.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Ali buduci da igram Mtg vec 20 god i tamo su dekovi od cca 3000-4000 kn onda je sleevanje kao prati zube ujutro. Bez toga ne ide.
Da budem iskren vecina nas Mtg karte double sleeva.

- marge
- Reactions:
- Ima zahvala: 285 puta
- pohvaljen: 774 puta
- Kontakt:
Imaš istomišljenikapriroda15 je napisao/la:Zanima me dal imam istomišljenika. Ja izbjegavam sleevove jer mi je puno veći gušt igrati bez i osjetit karte. Filozofija mi je - radije ću potrošit karte pa kasnije ako treba kupit novu igru, al bar sam uživao u igri bez sleevovaIgre su da se igraju i troše. Jedina igra koju imam a gdje su sleevovi po meni must have je TMars.

Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk
- marge
- Reactions:
- Ima zahvala: 285 puta
- pohvaljen: 774 puta
- Kontakt:
ups, sad sam tek pročital do kraja, moj terraforming mars nema sleevove i skroz mu je ok takmarge je napisao/la:Imaš istomišljenikapriroda15 je napisao/la:Zanima me dal imam istomišljenika. Ja izbjegavam sleevove jer mi je puno veći gušt igrati bez i osjetit karte. Filozofija mi je - radije ću potrošit karte pa kasnije ako treba kupit novu igru, al bar sam uživao u igri bez sleevovaIgre su da se igraju i troše. Jedina igra koju imam a gdje su sleevovi po meni must have je TMars.
- CrazyBunnyGuy
- Reactions:
- Ima zahvala: 283 puta
- pohvaljen: 608 puta
- Kontakt:
Ja imam pravi love hate relationship sa sleevovima. Generalno ih više mrzim nego što ih volim. Trenutno su mi sleevane Machina Arcana, Spirit Island, Marvel Champions i Clank. Mars nisam nikad sleevao, jednostavno mi se nije dalo. Danas sam, igrajući Viscounts, pljucnuo na kartu slučajno i baš se oštetila, ali yolo, koga briga 

- Zorzy
- Reactions:
- Ima zahvala: 488 puta
- pohvaljen: 188 puta
- Kontakt:
Ja ne bih mogao bez košuljica. Sleevanje karata mi je užitak jednak otvaranju i nabavci igre.
Nalazim nešto meditativno u procesu stavljanja karata u pripadajuću plastiku. No ja sam ekstrem, ja sleevam i uno karte.

- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2396 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:
Pa sad kad si već spomenuo, i ja pustima laganu mjuzu i pustim mozak na pašu dok sleevam karte. Što ih je više, to bolje.
I to nije sve. Snifam novootvorene karte
.
I to nije sve. Snifam novootvorene karte

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- Zorzy
- Reactions:
- Ima zahvala: 488 puta
- pohvaljen: 188 puta
- Kontakt:
Ima nešto u tome.
Miris novootvorene kutije, dijelova, karata. Kad nabavim igru od nekog ne znam dal da se ljutim što nije sleevano ili da se veselim što nije sleevano. Drugo obično prevagne. XD
Joj sad se sjetio. Na jednom od Cartinih bazaara. Gledam igru i nakon upita otvaram kutiju da vidim kako igra izgleda, a prodavač mi govori neš tipa: 'Ne brini. Sleevovi su maknuti s karata.' Ja ga zbunjeno gledam: 'Why would you do that.'

Joj sad se sjetio. Na jednom od Cartinih bazaara. Gledam igru i nakon upita otvaram kutiju da vidim kako igra izgleda, a prodavač mi govori neš tipa: 'Ne brini. Sleevovi su maknuti s karata.' Ja ga zbunjeno gledam: 'Why would you do that.'

- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2396 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:
Nikad neću zaboraviti kako me baka korila za ovo sa snifanjem novih karata, da to vodi u snifanje ljepila, pa na travu, pa na heroin i raznorazne tabletice
.

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon