199$ + 36$= 235 x 1,19 (PDV na razini EU) = 279,65$ kao konačna cijenafrastarc je napisao/la: 11 ožu 2021, 16:16 Sad baš gledam, znam da ide VAT, pretpostavljam da će obračunati naš od 25%, ali ne uspjevam zguglati cijene poštarine na to(?)
Everdell: The Complete Collection (Newleaf & Mistwood)
Moderator/ica: sadistiko
Pravila foruma
Za svaku novu crowdfunding igru otvarajte novu temu radi preglednosti!
U prvi post samo kopirajte poveznicu na kampanju bez BBCodeova. Tako će forum automatski postaviti widget na kampanju.
Za svaku novu crowdfunding igru otvarajte novu temu radi preglednosti!
U prvi post samo kopirajte poveznicu na kampanju bez BBCodeova. Tako će forum automatski postaviti widget na kampanju.
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1605 puta
- Kontakt:
Re: Everdell: The Complete Collection (Newleaf & Mistwood)
mnogo para je to. najveci problem, nisam probao uopce igru, jer moja ekipa prezire worker ili euro board igre, recimo odigrali teraforming mars 2 puta, i onak dosadna igra, jbg vise preferiramo dungeon crawlere, zavrsili cijeli gloomhaven za 7 mjeseci, 

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Po ovome onda slobodno izignoriraj everdell.Cole je napisao/la: 11 ožu 2021, 17:19 mnogo para je to. najveci problem, nisam probao uopce igru, jer moja ekipa prezire worker ili euro board igre, recimo odigrali teraforming mars 2 puta, i onak dosadna igra, jbg vise preferiramo dungeon crawlere, zavrsili cijeli gloomhaven za 7 mjeseci,![]()
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3721 put
- pohvaljen: 3856 puta
- Kontakt:
tak je, ovo je više family game po meni. A u biti je euro i ima čak i donekle sličnosti sa Terraforming Marsom jer kombaš karte, samo ih nemaš toliko ko u Marsu.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 435 puta
- pohvaljen: 796 puta
Ako si voljan ulupati para i para, Brimstone je za tebeCole je napisao/la: 11 ožu 2021, 17:19 mnogo para je to. najveci problem, nisam probao uopce igru, jer moja ekipa prezire worker ili euro board igre, recimo odigrali teraforming mars 2 puta, i onak dosadna igra, jbg vise preferiramo dungeon crawlere, zavrsili cijeli gloomhaven za 7 mjeseci,![]()

- wm_lsmm
- Reactions:
- Ima zahvala: 59 puta
- pohvaljen: 184 puta
- Kontakt:
Meni se činilo da je poštarina za nas 26 a ne 36, mislim nije da će nešto značajno promijenit završnu cifru al eto samo kažem
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1605 puta
- Kontakt:
Imaš pravo! Pa mi smo EU za neku Kickstarter kampanju, baš me zateklo.wm_lsmm je napisao/la: 12 ožu 2021, 07:56
Meni se činilo da je poštarina za nas 26 a ne 36, mislim nije da će nešto značajno promijenit završnu cifru al eto samo kažem
268 dolara je onda ukupno.