Stellaris Infinite Legacy
Moderator/ica: sadistiko
Pravila foruma
Za svaku novu crowdfunding igru otvarajte novu temu radi preglednosti!
U prvi post samo kopirajte poveznicu na kampanju bez BBCodeova. Tako će forum automatski postaviti widget na kampanju.
Za svaku novu crowdfunding igru otvarajte novu temu radi preglednosti!
U prvi post samo kopirajte poveznicu na kampanju bez BBCodeova. Tako će forum automatski postaviti widget na kampanju.
- realuka
- Reactions:
- Ima zahvala: 993 puta
- pohvaljen: 1011 puta
- Kontakt:
Stellaris Infinite Legacy
Ovo izgleda jako zanimljivo prema opisu, najviše me u biti zanima ovaj infinite legacy dio, kako je točno izveden za setup nakon svake partije, a da se kasnije može resetirati na nulu.
edit:
evo i link sa BGG-a
https://boardgamegeek.com/boardgame/281 ... ite-legacy
- CrazyBunnyGuy
- Reactions:
- Ima zahvala: 283 puta
- pohvaljen: 608 puta
- Kontakt:
Re: Stellaris Infinite Legacy
Još jedan KS za koji neam para!
Ali ovo me jako zanima, obožavam igrati Stellaris na kompu iako suckam teško u tome i uvijek me pregaze, pogotovo jer ne znam drugačije nego igrati dobričinu, lawful good i slično.
Anyway, ako bude PM-a ubacit ću dolar pa da vidimo kako i koliko; moglo bi biti skupo.

Anyway, ako bude PM-a ubacit ću dolar pa da vidimo kako i koliko; moglo bi biti skupo.
- Vintijakna
- Reactions:
- Ima zahvala: 48 puta
- pohvaljen: 92 puta
- Kontakt:
Mene ovo ful zanima - inace volim 4X u bilo kojem formatu, no nisam siguran dal mi treba buduci da, osim sto imam dosta 4X-eva, Twilight Imperium prolazi dobro kod nas.
Ako je ovo "yet another space 4X" (citaj, varijacija Twilight Imperium-a) cu passat, no ak je nekaj drugacije bi mogao uc u to?
Ako je ovo "yet another space 4X" (citaj, varijacija Twilight Imperium-a) cu passat, no ak je nekaj drugacije bi mogao uc u to?
- fpol
- Reactions:
- Ima zahvala: 247 puta
- pohvaljen: 190 puta
- Kontakt:
Cini se da bi moglo biti drugacije, ali nisam do sada vidio puno detalja, treba pricekati da krene KS. Inače sam vrlo zainteresiran.
btw, trenutno se moze kupiti PC igra na humble bundle za 1$ ili razne ekspanzije za više :
https://www.humblebundle.com/games/stel ... aba686eb:1
btw, trenutno se moze kupiti PC igra na humble bundle za 1$ ili razne ekspanzije za više :
https://www.humblebundle.com/games/stel ... aba686eb:1
- Ovi su korisnici zahvalili autoru fpol za post (ukupno 3):
- Vintijakna • realuka • ivan.s.
- CrazyBunnyGuy
- Reactions:
- Kontakt:
110$+40$ shipping, standard edition bez stretch goalova i za 2-4 igrača. Deluxe early bird 170$, normalno preko 200$ i to bez shippinga. Ja iskreno ne znam kako si ljudi to mogu priuštiti... A realno bez deluxe nemaš pola igre i to je ono što mrzim kod kikstartera
- fpol
- Reactions:
- Ima zahvala: 247 puta
- pohvaljen: 190 puta
- Kontakt:
Uh, bas skupo, nadao sam se oko 100$ ali kako se pare vrte
, dok sam pogledao stranicu doski su sa 150k na 250k, mislim da nisu niti oni ocekivali ovoliko jer su stretch goalovi po 5k, zadnji je na 70k.
Ne znam, još nema prakticki nikakvih informacija o igri, valjda bude, videi i slicno.

Ne znam, još nema prakticki nikakvih informacija o igri, valjda bude, videi i slicno.
- CrazyBunnyGuy
- Reactions:
- Kontakt:
Mislim mene jedino drži novac, iskreno sve mi djeluje ovako ns prvu kao nešto što bih često igrao i imam ljude na umu s kojima bih ovo baš rado igrao, ali jednostavno neam te pare
Ne da mi se uopće razgovarati o zajedničkom skrbništvu s nekim, prekomplicirano je 

- CrazyBunnyGuy
- Reactions:
- Kontakt:
Oh, pa u pravu si, VAT će se za EU i UK naplatiti poslije. Ako je hub u Njemačkoj onda dakle njemački VAT? Pa divno
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 435 puta
- pohvaljen: 796 puta