Eto, ja se već dugo spremam otvoriti web shop, još od prošle godine 9/10 mjesec, ali nisam uspio naći vremena, jer je to "side job" tvrtke. Onda su naglo počeli skakati novi Hrvatski web - shopovi( nisam očekivao takav boom), pa smo nabrzinu izbacili stranicu, ali eto kolko vidim konkurencija je tu, cijene se već prilagođavaju

.
A početak je bio u biti čista slučajnost, prijavio sam se na par stranica distributera jer sam htio vidjeti nabavne cijene, pa da vidim da li je isplativo probati, i dobio "accounte", brexit se činila dobra rupa za ubacit se uz to,još sam i ljubitelj boardgameova, pa reko da probamo

.
Plan je pratiti EU cijene, i proširiti trgovinu na EU tržište, i pratiti trendove.Mogu i poslušat što nedostaje pa nabaviti

, probat ću i kickstartere pratit, koji dozvoljavaju web shopovima, jer je bilo sad par koji zahtjevaju "brick&mortar" shop, pa nije prošlo.
Trenutno mi se ne isplati otvarati fizički shop u Varaždinu, mislim da je premalo tržište za to, možda neki combo sa bircom, ali otom potom.
Eto, krajnji cilj je približiti Hrvatskoj publici aspekt društvenih igara, jer ljudi i dajje to zovu igrice ( mene to živcira jer zvuči da je samo za malu djecu) i sa podmjehom gledaju na to, i krajnji domet su ponude iz trgovinskih centara ( rizik, monopoly).