Registriras se dobijes neki jednistveni broj i adresu i kad kupis nest u nekom shopu samo u shipping podatke ubacis to sto ti oni daju.
Ti napravno platis sve (tipa ak kupis na amazonu platis na amazon usve karticom) i paket dode na tu adresu i ovi i mailboxa ga preuzmu i stave u skladiste pod tvojim brojem i imenom. Nakon toga ti dobijes email da je xx paket dosao na tvoje ime i pojavi ti se opcija da ti oni taj paket posalju na tvoju adresu sa odabranom vrstom shippinga (ti biras) za x eura.
Korisio sam ga mnogo puta i radi perfektno i brzo. Sad sam nedavno kupio neku plocu/vinyl iz Njemacke. Shop bi me odero za 25 eura za dostavu u HR, a mailbox mi je naplatio nekih 10 eura, a paket iz tog shopa je bio sa free shippingom poslan na mailbox (kontam jer su oba u DE).Cak sam jedno vrijeme imao i premium account gdje ti oni daju da za djabe vise paketa spojis u jedan i onda shippas na svoju adresu (inace ti takvu akciju naplate dodatno). To sam bio uzeo kad smo kupili jedno 5 Kindle-ova sa amazona