Folded Space inserti
- Noghri
- Reactions:
- Ima zahvala: 223 puta
- pohvaljen: 217 puta
- Kontakt:
Re: Folded Space inserti
Ja imam nekoliko folded spaceva, svi su mi odlicni zasad, prednost nad drvenima je sto su laksi pa su i kutije laganije i pod manjim opterecenjem.
- Ovi su korisnici zahvalili autoru Noghri za post:
- CrazyBunnyGuy
- Zorzy
- Reactions:
- Ima zahvala: 488 puta
- pohvaljen: 188 puta
- Kontakt:
Zasad ih nabavio samo za Waterdeep, jer sam izludio s onim plastičnim insertima koji su došli uz igru.
- CrazyBunnyGuy
- Reactions:
- Ima zahvala: 283 puta
- pohvaljen: 608 puta
- Kontakt:
dosad su koristili DPD, ovaj put ide preko GLS-a, umro sam na ovaj "FOLDID SPEYS", a kako je završilo u spamu mislio sam da je i spam dok nisam provjerio broj pošiljke i vidio da je legit... Gospode...

- CrazyBunnyGuy
- Reactions:
- Kontakt:
Ne znam koliko vas je vidjelo vijest da je Folded Space odabran da bude official insert za Frosthaven!
Pa bogme lijepa lijepa vijest.
Čitam u newsletteru da, s obzirom da je officially licensed, dobit će grafike i sve što im treba da napimpaju insert slikama i sl.

- frastarc
- Reactions:
- Ima zahvala: 474 puta
- pohvaljen: 586 puta
- Kontakt:
I cijenomCrazyBunnyGuy je napisao/la: s obzirom da je officially licensed, dobit će grafike i sve što im treba da napimpaju insert slikama i sl.

Sent from my iPhone using Tapatalk
- CrazyBunnyGuy
- Reactions:
- Kontakt:
Ae, a nadam se da ipak neće, doduše insert za Gloomhaven im je najskuplji čisto zato što ima materijala najviše.
Svakako će biti jeftiniji od Broken Tokena (btw, mogu misliti koliko je kutija teška sa svim tim drvom unutra!)
Svakako će biti jeftiniji od Broken Tokena (btw, mogu misliti koliko je kutija teška sa svim tim drvom unutra!)
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 13 puta
- pohvaljen: 52 puta
Can confirm, koštao je 90 eura i igra se popela sa 10 na 12 kgCrazyBunnyGuy je napisao/la: 30 ruj 2021, 18:45 Svakako će biti jeftiniji od Broken Tokena (btw, mogu misliti koliko je kutija teška sa svim tim drvom unutra!)
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 6 puta
- pohvaljen: 6 puta
Sutra/preksutra slažem svoj prvi fs insert. Imate neku preporuku za ljepilo? Koje koristiti, koje izbjegavati?
- Noghri
- Reactions:
- Ima zahvala: 223 puta
- pohvaljen: 217 puta
- Kontakt:
Ja sam koristio obicni drvofix i drzi super
- Damix
- Reactions:
- Ima zahvala: 45 puta
- pohvaljen: 27 puta
- Kontakt:
Preporučam ovo ljepilo koje sam ja koristio, iako su vjerojatno dobra i druga slična ljepila: https://www.bauhaus.hr/ljepila-za-drvo/ ... p/20906221Musashi je napisao/la: 06 lis 2021, 21:04 Sutra/preksutra slažem svoj prvi fs insert. Imate neku preporuku za ljepilo? Koje koristiti, koje izbjegavati?
Ovaj njihov guide je koristan - kako i gdje staviti ljepilo: