Ovo je stvarno neka čudna pojava - mi isto imamo kunićaMinsc1610 je napisao/la: 14 pro 2021, 20:19 Pa ovdje svi imaju zečeve za kućne ljubimce?!?!?! WTF????!!!?!!
Imam i ja.

Ovo je stvarno neka čudna pojava - mi isto imamo kunićaMinsc1610 je napisao/la: 14 pro 2021, 20:19 Pa ovdje svi imaju zečeve za kućne ljubimce?!?!?! WTF????!!!?!!
Imam i ja.
Overbuildaš, npr. Ako imaš zgradu od 4 inženjera/radnika sagrađenu, možeš preko nje sagraditi zgradu koja zahtjeva 8 radnika ako su ti i dalje 4 raspoloživa na tvojoj pločismurfORnot je napisao/la: 04 sij 2022, 07:42 Btw, nisam sad na prvu skužio, ocito postoje neke građevine ili što, kako u biti uspiješ napraviti ove građevine za koje treba tipa 12 workera?
Koliko sam pratio, na stranu neke izmjene ali upravo u tome leži glavna razlika, terra za veći a gaia za manji broj igrača tako pa biras u odnosu na igraću grupu koju imaš. Ni ja ne vidim smisla za posjedovanje obje igre, a gaia mi je na nekoj wishlisti ako dođu bolja vremenadlakar je napisao/la: 04 sij 2022, 08:02 Meni je Terra Mystica u top 5 igara. Gaia Project sam smatrao više kao nekim reskinom terre sa tu i tamo izmjenjenim pravilima. Kolika je upće razlika između te dvije igre osim teme i koliko vidim modularne ploče?
Dali ima smisla posjedovati obje igre? U dvoje to ne bih nikada ni igrao, a to je koliko čujem prednost kod Gaie
Dvije najveće razlike su modularna ploča i technology tracks u GP, koje stvaraju osjetnu razliku u gameplayu. Uz to je još i tema drugačija pa po mom mišljenju ima smisla obje posjedovati, iako ja ne bih.dlakar je napisao/la: 04 sij 2022, 08:02 Meni je Terra Mystica u top 5 igara. Gaia Project sam smatrao više kao nekim reskinom terre sa tu i tamo izmjenjenim pravilima. Kolika je upće razlika između te dvije igre osim teme i koliko vidim modularne ploče?
Dali ima smisla posjedovati obje igre? U dvoje to ne bih nikada ni igrao, a to je koliko čujem prednost kod Gaie